2   16
2   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

The Curse of Bridge Hollow

The Curse of Bridge Hollow

Det finns stunder när jag inte orkar se något djupt, intensivt eller skräck. Stunder som är extremt sällsynta men där jag faktiskt sätter på en komedi. Och nu tror ni förmodligen att jag är helt galen med tanke på bilden. Men är det någon komedi som jag älskar så är det skräck-komedi.

The Curse of Bridge Hollow är en familjefilm. Tänker att den fungerar för barn vid 11 år men att det kan vara bra att ha ett vuxet sällskap då vissa scener kanske kan uppfattas som läskiga. Filmen handlar om familjen Gordon. Sydney som spelas av Priah Ferguson som vi känner igen som Erica i Stranger Things råkar släppa lös en ande som gör att Halloween prydnaderna kommer till liv. Hon ser det som sitt mission att stoppa anden men det är inte så lätt när hennes pappa endast tror på vetenskapen.

The Curse of Bridge Hollow
The Curse of Bridge Hollow

Filmen är helt okej. Läskig? Nej men den har sina stunder där den är rolig. Vill man se något med Halloween tema men som fortfarande kan få en att skratta så är detta filmen för dig. Inget som jag kommer se igen men perfekt när man vill se något lättsamt.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.