5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Tapeter och färg i alla möjliga designs

Reklam i samarbete med Tapetkompaniet.se
Tapeter och färg i alla möjliga designs

Efter Nyår så tror jag att vi alla har samma längtan efter våren. Jag längtar tills jag kan börja så alla mina blommor. Jag ser alltid ett nytt år som en nystart. En ny början på ett år som alltid ska bli bättre än de tidigare året. Trots sorgen som vi levde med förra året så var förra året ett bra år. Man kan aldrig förvänta sig att ett år ska vara helt perfekt. Vi behöver mötas av motgångar för att kunna uppskatta de bra stunderna.

Men för att verkligen kicka igång det nya året så brukar jag alltid vilja göra förändringar. Det behöver inte vara stora förändringar. Men nu när många arbetar hemifrån så tror jag att många tycker det är skönt om även hemmet speglar en nystart. Det behöver inte betyda att man ska börja renovera hela hemmet men små förändringar kan göra så himla stor skillnad.

Att byta färg på väggarna förändrar hela känslan i ett rum

Jag har alltid hatat färgen på våra väggar. Damen som bodde här innan oss var så stolt över tapeten och den groteska border som hon satte vid taket runt hela rummet. Vem väljer ens border? Visst jag ska vara glad att den inte gick längst halva rummet ala 90-tal men ändå. Hade jag fått bestämma så hade väggarna varit helt vita. Främst för att det hade underlättat så mycket när jag fotograferar men också för att det är en liten lägenhet och vi behöver mycket ljus.

Men jag älskar att många har börjat våga använda färg i sina hem. Grått, grönt och blått är färger som man ser väldigt ofta och jag tycker det är riktigt fint. Jag har valt ut lite färg och tapeter från tapetkompaniet. Sedan 1896 har den småländska butiken funnits och idag erbjuder de även shopping online. Perfekt för oss som bor en bit bort.

Tapeter och färg i alla möjliga designs

Barntapeter är så otroligt fina. Vilken dröm att få inreda ett barnrum och skapa en riktig drömvärld. Fylld med magi och magiska djur.

Min inredningsstil är väldigt earth möter hotell. Jag älskar neutrala färger så som vitt, beige, grått, brunt och grönt. Samtidigt så vill jag att vårt framtida hem ska ha en hotellkänsla. Jag har ingen aning om hur jag ska få fram detta i vår framtida lägenheten men det lär bli ett otroligt spännande projekt att ta sig ann. Det som jag drömmer om är att det ska vara ett hem där växterna är en del av inredningen. Just nu är allt bara placerat för att växterna ska få så mycket ljus som möjligt.

Tapetkompaniet har tapeter i alla möjliga färger och designs

Tapetkompaniets hemsida är snygg men också enkel att navigera. När det kommer till just färg och tapeter så blir man lätt överväldigad då det finns så extremt många olika alternativ. Jag fick aldrig den känslan när jag tittade runt på hemsidan. Jag tycker det var lätt att hitta sånt som jag tyckte om och då ska ni veta att jag har ingen som helst erfarenhet av tapeter eller färg. De erbjuder snabba leveranser inom 3 dagar. Bra priser, personlig service och trygg betalning. Den dagen när vi äntligen har flyttat så kommer Tapetkompaniet vara de första stället som jag besöker för att se om jag kan hitta det som kommer passa vårt framtida hem.

12 Kommentarer

 1. 7 januari, 2022 / 10:27

  Tapeter gör verkligen en sådan skillnad och så himla bra tips. Kramis <3

  • dixiwonderland
   Författare
   9 januari, 2022 / 15:59

   Ja det gör det och kollar man runt på instagram så blir man så inspirerad 😀

 2. 7 januari, 2022 / 16:10

  Jag längtar sååå till våren <3

 3. 7 januari, 2022 / 16:29

  älskar newbies tapeter 😀

 4. 7 januari, 2022 / 23:00

  Ja tapeter kan verkligen ge en beslutsångest, samt jag är svag för den där grågröna så jag gillar verkligen med blommor också. Det bill jag ha i vårt sovrum

  • dixiwonderland
   Författare
   9 januari, 2022 / 16:00

   Åh det låter så fint det som du beskriver 😀

 5. 8 januari, 2022 / 07:42

  Finns ju såååå mycket fint!! 🙂

 6. 9 januari, 2022 / 15:02

  Vi målar oftast, men en fin tapet är aldrig fint på väggarna 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   9 januari, 2022 / 16:01

   Tapetkompaniet har även färg 😉 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.