4   18
0   13
1   45
6   27
0   20
5   22
11   36
7   21

Spontankväll med familjen

Spontankväll med familjen

Spontankväll med familjen

Igår sov jag 4 timmar och 24 minuter… Nej man alltså jag orkar inte med mig själv. Jag kunde inte somna och låg vaken i två timmar. Sen när jag väl somnade så hann jag knappt sova innan min sambos larm gick och jag kunde naturligtvis inte somna om. Mådde så himla illa på morgonen. Det satt i tills klockan blev ett.

Men dagen rullade på bra

Jag behövde texta en video som ska upp på min Youtube kanal nu på Måndag. Från och med nu så publicerar jag en ny video varje Måndag klockan 18:00. Detta ger mig också tid att texta mina videos vilket är väldigt viktigt för mig. Jag vill att alla ska känna sig inkluderade. Det tar dock flera timmar att texta en video vilket gjorde att jag inte hann med det när jag publicerade två videos i veckan. Men med mitt nya schema så känns det jätte bra.

Spontankväll med familjen

Sen ringde min sambos pappa och frågade om vi ville komma dit på middag. Det finns nog ingen mer ospontan människa än jag. Alla som känner mig vet att man måste planera in en träff minst en vecka innan, helst två. Så jag tror dom blev lite förvånade över att vi tackade ja. Men jag älskar att hänga med min sambos familj. Då jag växte upp med en ensamstående mamma som jobbade väldigt mycket så har jag aldrig haft den där familjkänslan. Men det känner jag verkligen när jag är med dom. Det känns alltid tryggt och varmt. Vi har så roligt tillsammans och jag älskar dom så mycket.

Det var också första gången på över 2 veckor som jag hade Nala

Ni förstår säkert att jag har saknat henne fruktansvärt mycket. Vi gick en långpromenad innan vi kom till middagen. Och det första Nala gjorde var att springa rätt in till Melkers leksakshög. Och sen var det fullt ös medvetslös för henne. Jag förstår inte vart all energi kommer ifrån. Men hennes matte och husse lär vara glada för hon lär ha varit helt slut när de kom hem haha. Hon har verkligen lyckats charma sig in hos alla. Och kolla bara detta leendet! Första gången som jag lyckas fånga det på bild. Busiga tjejen.

Spontankväll med familjen

Jag lämnade inte Nala förrän klockan var 20:30 så hon hängde med oss hela kvällen. Sen gick vi hem, tog en kopp te och avslutade kvällen med Naruto. Nu ska vi snart iväg och köpa en sak som jag behöver för ett jobb. Senare så kommer min bestie hit, som jag har saknat henne! Och en ikväll så har jag Nala igen. En väldigt mysig dag med andra ord och solen skiner.

Dela

8 Kommentarer

 1. 6 januari, 2022 / 10:33

  Men gud så trevligt med sådan middag! Mysigt att även Nala fick följa med <3

  • dixiwonderland
   Författare
   6 januari, 2022 / 16:10

   Ja det var verkligen super mysigt 😀

 2. 6 januari, 2022 / 13:19

  Så jobbigt när man inte kan sova! 🙁 Men vilken mysig dag det blev <3

 3. 6 januari, 2022 / 16:42

  Usch vad jobbigt att du inte kunde sova men vad mysigt att ni blev bjudna på middag. Kramis <3

 4. 6 januari, 2022 / 16:53

  Vad mysigt! Toasten såg sjukt god ut. Och hu vad jobbigt med så lite sömn! Hoppas du får sova bättre snart. <3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2022 / 10:22

   Inatt sov jag 5 timmar så antar att det var lite bättre 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.