2   12
4   19
0   13
1   45
6   27
0   20
5   22
11   36

Svaret på Covid-19 testet kom idag…

Svaret på Covid-19 testet kom idag...

Som jag skrev igår så var min sambo och gjorde Covid-19 test igår

Vi var väldigt osäkra på om han hade Covid-19. I så fall så skulle det vara en väldigt mild variant för den ända symptomen han har är att han har lite små hosta. Idag tror jag att han har hostat en gång, så det är knappt att man märker av det. Vår första misstanke var att han skulle kanske ha astma då han har allergi. Men naturligtvis var det viktigt att han testade sig.

Då vi inte visste hur lång tid det skulle ta innan han fick svaret så bestämde vi oss för att beställa hem mat. Vi hade kunnat be en granne handla åt oss eller våra föräldrar. Men när möjligheten finns att man kan beställa hem mat och de går upp för alla tre trapporna för att leverera vid vår dörr då ser jag ingen mening med att be någon annan handla åt oss. Efter att vi beställde hem detta så har vi endast 560 kronor kvar av vår matbudget och det är 20 dagar kvar tills min sambo får lön. Det betyder att vi har 28 kronor att äta för per dag. Jag vet att vissa av er tänker att det kommer bli omöjligt. Men jag lovar er att vi kommer hålla vår matbudget! Vi köpte kött på Rekoringen för 1600 kr men då var det 10 kg ekologiskt nötkött. Sen om de börjar bli knapert då får de bli fiskbullar.

Och resultatet av Covid-19 testet?

Han var negativ, han hade alltså inte Corona. Sjukt surt för mig som fick boka av min klipptid och nu måste jag vänta 2 veckor innan jag kan få en ny tid då de kommer ha stängt hela nästa vecka. Men som jag svarade en av er i kommentarerna. Hellre att mitt hår ser ut som det gör i 2 veckor till än att jag tagit risken att kanske smitta andra. Vi alla måste ta vårat ansvar i denna pandemin. Det är så sorgligt att så många inte bryr sig. Jag fattar att man är trött, det är vi alla. Men det kommer aldrig få ett slut om folk inte tar sitt egna ansvar.

Nu ska jag börja med maten. Det blir potatismos med rödspetta. Har haft en så otroligt produktiv dag. Publicerat samarbete, publicerat video, fotograferat och redigerat bilder, uppdaterat instagram, redigerat en annan video, skrivit hela fyra blogginlägg, förhandlat om samarbeten, varit aktiv i min växtgrupp.

Dela

2 Kommentarer

 1. 6 maj, 2021 / 10:04

  Skönt ändå att testet var negativt! Tycker du gjorde helt rätt i att boka av klipptiden, alla måste vi ta ansvar för att minska spridningen 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   6 maj, 2021 / 12:30

   Ja det var skönt! Dessa 2 veckorna kommer förhoppningsvis gå fort så kan jag fixa det sen efteråt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.