6   29
2   33
3   29
6   26
0   14
0   27
4   37
7   50

Suttit och arbetat med ett inlägg


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Boots/Duffy – Leggings/Gina Tricot – Tröja/Vila – Poncho/Vila – Väska/Michael Kors

Jag har inte riktigt hängt med denna veckan. När jag kom hem från Göteborg och vaknade upp i min egna säng så trodde jag att det var Måndag så resten av veckan har varit lite snurrig. Suttit och arbetat med ett inlägg som ska upp nu på Söndag samt funderat vart vi ska fotografera i helgen. Idag ska jag fotografera produkter samt skriva en massa inlägg så att jag har dom klara i utkast. Jag vill alltid ha minst fem inlägg klara i utkast så att jag kan använda dom ifall jag har en dag då jag inte kommer kunna sitta vid datorn.


I have not really been keeping up this week. When I got home from Gothenburg and woke up in my own bed I thought it was Monday so the rest of the week has been a little messy. Sitting and working on a post that will be up now on Sunday and wondering where to photograph this weekend. Today I’m going to photograph products and write a lot of posts so I have some ready. I always want to have at least five posts in draft so I can use them if I have a day when I will not be able to sit at the computer.

Dela

12 Kommentarer

 1. 3 november, 2017 / 13:22

  Brukar också ha en massa färdiga inlägg i utkast, blir så mycket enklare då!

 2. 3 november, 2017 / 13:40

  Åh så fina bilder! 🙂 Hoppas du får en fin helg och hittar någon rolig plats att fotografera på! 😀

 3. 3 november, 2017 / 14:13

  Jag gör också så, har 5 helt färdiga – med foton och allt – och så har jag 10 som är färdiga med bara text. Det är skönt 😀

 4. 3 november, 2017 / 21:54

  Du är så fin i gult!! :)<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.