1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Jag vill att fler ska våga ta steget


Detta inlägget är ett annonssamarbete tillsammans med digitalaarsredovisningen.se

Jag skriver mycket om olika hemsidor dit man kan vända sig om man som jag är egenanställd eller företagare. Jag vet själv hur läskigt det var att ta steget och om jag kan tipsa om olika hemsidor som kan underlätta arbetet då gör jag gärna det. Jag vill att fler ska våga ta steget till att göra sina drömmar till sin verklighet.

Hos Digitala Årsredovisningen kan du skapa en komplett årsredovisning med förvaltningsberättelse, resultat- och balansräkning och noter samt ett fastställelseintyg. Du skriver i och arbetar med programmet och sen när allt är klart så skickar du in det till Bolagsverket. Hemsidan är enkel att förstå och har även steg för steg som hjälper dig med hur du ska gå till väga.

Se ditt företag som en blombukett. I början är knopparna stängda men om du lägger ner tid
på att ta hand om varje liten blomma så kommer dom alla till slut att blomma ut.
Precis samma sak kommer hända med ditt företag om du tar hand om alla delarna på samma sätt.

Fördelarna med att vara sin egen chef är många men det är inte för alla. Du måste vara otroligt driven då du göra allt själv, du måste vara en duktig försäljare så att du kan sälja in dig själv hos kunder/företag. Var beredd på att du kommer få lägga ner betydligt mycket mer tid än vad du kommer få ut i lön. Jag har gjort detta i två års tid och det har varit många jobbiga stunder. Men jag ångrar inte en enda sekund. Jag älskar det jag gör så oavsett om du vill jobba med sociala medier, öppna webbshop eller frilands så finns det många bra hemsidor som hjälper dig på vägen. Var inte rädd för att be om hjälp och ge inte upp.


Detta inlägget är ett annonssamarbete tillsammans med digitalaarsredovisningen.se

16 Kommentarer

 1. 2 november, 2017 / 16:25

  Sånt bra inlägg! 😀 Hur jobbigt det än är så är det så värt det. Pepp!!

  • dixiwonderland
   Författare
   3 november, 2017 / 09:55

   Ja det är det verkligen! Jag hoppas att fler precis som du och jag ska våga ta steget 🙂

 2. 2 november, 2017 / 18:05

  Bra skrivet 🙂

 3. 2 november, 2017 / 18:23

  När man jobbar hårt så är det lite extra okej när man gör det för sig själv. All heder till dig. Jag har drömt om egen inredningsbutik men jag tror inte jag klarar allt runt omkring. Feg som bara den 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   3 november, 2017 / 09:54

   Kolla och se ifall det finns någon som hade velat starta upp en med dig? Många som startar företag gör ju inte det ensamma utan man behöver jobba med personer som komplimenterar varandra. Jag tycker inte att du ska ge upp din dröm!

 4. 2 november, 2017 / 20:05

  Vilket bra inlägg 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   3 november, 2017 / 09:53

   Va glad jag blir att du tycker det 😀

 5. 3 november, 2017 / 01:10

  Men va gulligt utav dej att hjälpa till o va lite mentor för de som vill pröva gulligt

  • dixiwonderland
   Författare
   3 november, 2017 / 09:52

   Jag skulle inte säga att jag är någon mentor men kan jag hjälpa andra så gör jag gärna det. Jag vet själv hur svårt det var i början när jag tog steget och då hade jag ingen som kunde hjälpa mig.

 6. 3 november, 2017 / 08:55

  Läcker bukett! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   3 november, 2017 / 09:50

   Älskar den! Så höstig och fin 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.