3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Stranger Things Säsong 4 Del 1


Detta blogginlägget innehåller inga spoilers

Stranger Things Säsong 4 Del 1

Jag har precis sett sista avsnittet av del 1 av Stranger Things säsong 4. Detta kan utan tvekan vara en av de bästa säsongerna som de har gjort. Denna serien har haft så extremt hög kvalité under varje säsong så jag tycker att deras 8,7 på IMDB är för lågt.

I den fjärde säsongen så är karaktärerna splittrade. El, Will och Jonathan befinner sig i Kalifornien där El har tagit namnet Jane Hopper. De en gång så söta barnen har nu vuxit upp och går gymnasiet. Kvar i Hawkings försöker Max överleva sorgen heter Billy. Lucas befinner sig i en identitetskris medan Mike och Dustin har funnit nya vänner i gruppen Hellfire. Där presenteras vi inför flera nya karaktärer men en som har tagit oss tittar med storm är Eddie. Eddie är vad man på Amerikanska skulle klassa som ett freak men han har ett otroligt stort hjärta och därför har han snabbt blivit en stor favorit.

Stranger Things Säsong 4 Del 1

Varje karaktär i Stranger Things har en mening. Varje karaktär bidrar med något och det är det som gör serien så otroligt bra. Vi som har sett serien från start har sett hur dessa små barn utvecklats till unga vuxna. Hur deras sätt att skådespela har utvecklats med deras roller. Och ingen kan ta ifrån dom hur otroligt duktiga och talangfulla de alla är.

Jag måste även ge cred till manusförfattarna

Manuset innehåller känslor på samma sätt som de innehåller så mycket spänning. Och jag tror det är det som gör denna serien till en sån stor framgångssaga. Personer som aldrig har tyckt om varken skräck eller si-fi älskar Stranger Things. Det finns romantik, drama, smärta, svek men samtidigt spänning, nyfikenhet och allt det där som man bara älskar med en serie. Twisten på sista avsnittet är ett av de snyggaste röda trådarna som jag har sett i en serie. Det är så brutalt snyggt och binder samman så mycket av det som vi fått se längs seriens gång.

Stranger Things Säsong 4 Del 1

Del 2 innehåller endast två avsnitt. De släpps den 1 Juli. Det 8 avsnittet kommer vara 1 timma och 25 minuter men det sista avsnittet av Stranger Things kommer vara hela 2 timmar och 30 minuter långt! Jag spricker av excitement! Är ni lika peppade som jag?!!!

Dela

4 Kommentarer

 1. 31 maj, 2022 / 10:38

  Jag har bara sett några avsnitt än men tycker det är den sämsta säsongen 😅 Men det kanske tar sig.

 2. 31 maj, 2022 / 11:14

  Har sett första avsnittet på säsongen och det känns som att det kan bli en riktigt bra säsong. Lite i läskigaste laget för mig som har svårt för otäcka saker, men tittar med sambon och vi får dela upp det med ett avsnitt då och då helt enkelt. För jag vill se, samtidigt som jag är lite skraj också.

  • dixiwonderland
   Författare
   1 juni, 2022 / 23:45

   Och jag skäms för att det tog oss 3 dagar att se dessa 7 avsnitten. Allt var min sambos fel då han jobbade. Annars hade jag matat hela säsongen i en sittning 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.