5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Starta 1 Augusti med en grym kampanj


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Kavaj / Jacka / Tröja / Blus

Vad passar bättre än att starta 1 Augusti med en grym kampanj? Med koden back2school får ni hela 25% rabatt på allt hos Nakd förutom reavarorna. Detta är grymt för oss som vill shoppa lite nya höstkläder eller för er som fortfarande vill köpa sommarkläder. Och det roligaste av allt är att Nakd släpper nyheter varje timma idag! Koden går att använda flera gånger om.

Beige / Rosa
(Kommer i flera olika färger.)

Ni har så mycket att välja bland och när det kommer till nyheter så plockade jag ut mina favoriter. Det har kommit in så himla mycket fina plagg och accessoarer. Något som jag verkligen kan uppskatta med Nakd är att dom har så många olika stilar vilket gör att många har lätt att hitta kläder hos dom.

Shorts / Kavaj / T-Shirt / T-Shirt

Kostymtrenden faller mig inte alls i smaken men det är en väldigt stor trend. Den lär vara lika stor även i höst så kände att jag kunde inkludera det. T-Shirts använder jag mest när jag går hemma. Nu på sommaren bor jag i mina två favoriter från Wildfox då dom är så tunna. Annars sover jag mest i T-Shirts men jag tyckte att dessa två var så himla söta.

T-Shirt / Shorts / Shorts / Regnkappa

Jag älskar såna här shorts. Tycker dom är så himla stylish och snygga. Tråkigt nog så passar det inte alls min kroppstyp. Jag har beställt hem såna här flera gånger men det slutar alltid med att jag skickar tillbaka dom. Grymt snygga är dom i alla fall. Regnkappa känns nog väldigt onödigt med tanke på värmen som vi har just nu men jag tror ändå att det är en bra investering. Jag har två gummistövlar här hemma från Hunter som jag använder ofta under hösten. Perfekt för de regniga dagarna som förhoppningsvis kommer.

12 Kommentarer

 1. 1 augusti, 2018 / 11:57

  Rosa tröjan måste jag bara ha, den var så fin. Får mig att längta till hösten!

 2. 1 augusti, 2018 / 14:50

  så mycket fint! gillar verkligen den rosa tröjan 🙂

 3. 1 augusti, 2018 / 16:36

  Vad mycket snyggt och bra tips 😀 Kramis

 4. 1 augusti, 2018 / 17:10

  Alltså åh vad mycket fint<3

 5. 1 augusti, 2018 / 19:42

  Ohh måste jag ju kika in där

 6. 2 augusti, 2018 / 14:47

  TACK för tipset!! Måste absolut kika in! Hoppas det gäller idag med =) Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.