5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Som det ser ut nu så har jag blivit lurad

Förra veckan ville Johan ha våfflor till frukost. Eftersom att jag är the waffle master så kunde jag inte neka honom detta. Man kan i stort sett ha vad som helst på sina våfflor men min favorit är grädde och kolasås. Så jävla gott.
/
Last week Johan wanted waffles for breakfast. Because I’m the waffle master, I could not deny him this. You can basically have anything on your waffles but my favorite is cream and caramel sauce. So damn good.

Idag är det en vecka sedan som jag beställde mitt nya garn och som det ser ut nu så har jag blivit lurad. Jag har skickat 6 mail och inte fått svar på något av dom. Beställningen står på bearbetning men det har den gjort i en vecka nu. Känns så sjukt tråkigt då jag betalade 477 kronor för garnet. Det enda jag kan göra är att fortsätta maila och förhoppningsvis får jag svar. Jag vet inte om det är semestertider i Nice, Frankrike men då borde det stå på hemsidan tycker man.
/
Today it’s a week since I ordered my new yarn and as it looks like I’ve been tricked. I have sent 6 mail and have not received an answer to any of them. The order is on processing, but it has been there for a week now. Feels so sad when I paid 477 sek for the yarn. All I can do is to continue emailing and hopefully I’ll get an answer. I don´t know if it is vacation time in Nice, France but then it should say that on the website.
Dela

26 Kommentarer

 1. 7 augusti, 2017 / 10:57

  Nej vad tråkigt och hoppas verkligen att du inte har blivit lurad! Kramis

 2. 7 augusti, 2017 / 11:18

  ååh gud vad gott! Tråkigt med garnet :/ hoppas det löser sig

 3. 7 augusti, 2017 / 12:47

  Gud vad gott!! Och hoppas du inte har blivit lurad utan att de är förseningar<3

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2017 / 10:48

   Förseningar är det nog inte. Verkar som att dom har semesterstängt utan att berätta detta.

 4. 7 augusti, 2017 / 14:09

  Men guuuud vad drygt med företag som beter sig som jag vet inte vad! Har man inte tid att svara på mejl måste det framgå någonstans kan jag tycka!

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2017 / 10:47

   Ja det tycker jag också 🙁 Hoppas bara att det i slutändan löser sig men känns så dumt att jag inte köpte garnet någon annanstans 🙁

 5. 7 augusti, 2017 / 14:41

  Åh vad tråkigt, hoppas verkligen inte att du blivit lurad! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2017 / 10:47

   Hoppas jag med 🙁 Men tydligen är Augusti en semester månad i Frankrike men då tycker man att dom borde meddela det.

 6. 7 augusti, 2017 / 16:58

  Åh det var så längesen jag åt våfflor. Äter det alldeles för sällan!

  Tråkigt med garnet, hoppas det löser sig på bästa sätt :}

 7. 7 augusti, 2017 / 19:54

  Så smarrigt det ser ut! Jag gillar lingonglass på mina våfflor, men jag har inte hittat den på aslänge…

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2017 / 10:45

   Lingonglass? Nej usch det lät inte gott xD

 8. 7 augusti, 2017 / 19:58

  mums!

  men nej gud vad tråkigt, hoppas de bara har semester..

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2017 / 10:45

   Det var en som skrev att Augusti tydligen är en semester månad i Frankrike men då tycker man att dom borde meddela det i ett automail eller liknande :/

 9. Bumlan
  8 augusti, 2017 / 04:02

  100% ledighet i Frankrike under augusti månad! Men sen är Nice en semesterstad, så en skulle ju kunna hoppas att de är öppna.. Men spenderar augusti i Sverige så jag slipper besvikelsen av stängda butiker haha. Hoppas att du inte blivit lurad och att de bara är på semester som resten av landet.

  Kram!

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2017 / 10:43

   Det är ju en garnbutik så jag antar att dom har stängt isåfall men jävligt konstigt att dom isåfall inte skriver det på hemsidan eller skickar ut automail om det. Jag beställde den 31/7, tråkigt om man ska behöva gå en hel månad på att få svar… Men tusen tack för att du informerade mig om detta 🙂

   • Bumlan
    9 augusti, 2017 / 15:40

    Hahah typiskt fransmän säger jag bara 😉 hoppas du får det snart!

    • dixiwonderland
     Författare
     10 augusti, 2017 / 09:16

     Tusen tack för hjälpen 😀 Lugnade mina nerver en hel del haha 😀 Kram :*

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2017 / 10:41

   Tack jag hoppas att det löser sig 🙁

 10. 8 augusti, 2017 / 08:50

  Åh, jag äälskar att smeta ut chokladglass på jaf haha!

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2017 / 10:40

   Haha kan tänka mig att det är gott 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.