1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Hösten har inte ens startat än men höstmodet exploderar som aldrig förr


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Kappa / Kappa / Tröja / Väska / Hatt / Tröja / Tröja / Blus / Poncho
Tröja / Halsduk / Väska / Loafers / Tröja / Skärp / Boots / Tröja

Idag har vi varit ute och fotografera en outfit. Under sommaren så har jag mer fokuserat på att fotografera bilder som berättar en historia än att fotografera de klassiska outfit bilderna. Jag kommer naturligtvis att fortsätta uttrycka mina känslor i den typen av bilder men nu när hösten är på väg så saknar jag det gamla vanliga sättet.

Hösten har inte ens startat än men höstmodet exploderar som aldrig förr. Mitt största problem som bor i en liten etta är hur jag ska lyckas hitta förvaring för alla kläderna som jag köper då min höstgarderob är tre gånger så stor som min sommar garderob.

Today we photograph an outfit. During the summer, I’ve been more focused on taking pictures that tell a story than photographing the classic outfit pictures. Of course I will continue to express my feelings in that type of pictures, but now that fall is on it way I miss the old common way. 

Fall has not even started yet, but fall fashion has exploded like never before. My biggest problem is that we live in a small apartment so it´s hard to find storage for all the clothes I buy when my fall wardrobe is three times the size of my summer wardrobe.
Dela

22 Kommentarer

 1. 7 augusti, 2017 / 19:34

  Åh såå mycket snyggt, som jag längtar till hösten!! ??

 2. 7 augusti, 2017 / 19:35

  Haha har samma problem alltså!

 3. 7 augusti, 2017 / 19:49

  Jag måste bli bättre på att slänga mina gamla kläder, för jag har verkligen helt sjuka mängder, men typ alla är två storlekar för små >.< Nu väntar jag på en nellybeställning som booooorde vara rätt storlek.

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2017 / 10:45

   Ge bort kläderna istället för att slänga dom 🙂 Eller sälj?

 4. 7 augusti, 2017 / 21:32

  ja min höstgarderob är också superstor! plus att allt stickat tar så mycket mer plats än klänningarna man snart ska packa ner.. så vettetusan hur man ska göra! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2017 / 10:44

   Ja men precis! Det blir intressant att se hur man löser detta xD

 5. 7 augusti, 2017 / 22:03

  Så fototänk att det ska berätta en historia, det ser jag fram emot att se. Samt älskar höstmodet, det är min cup of the

 6. 7 augusti, 2017 / 22:57

  Så mycket snyggt<3

 7. 8 augusti, 2017 / 01:07

  hahah nä tyst me dej ingen höst här hahah
  ja massa fint finns det ändå till hösten har ja sett men nä ja vill ha sommar minst en månad till tack 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2017 / 10:43

   När det inte blir någon riktig sommar så är det lika bra att hoppa in i hösten. Just nu har vi limbo och det är inte roligt för någon 🙂

 8. 8 augusti, 2017 / 07:42

  älskar höstmodet 😀

 9. 8 augusti, 2017 / 10:32

  Såå mycket fint!

 10. 8 augusti, 2017 / 14:32

  Såå mycket snyggt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.