5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Ska jag vara helt ärlig så vill jag bara vara ledig


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Boots/Nelly – Leggings/Gina Tricot – Tröja/Zara – Väska/By Malene Birger

Hur snabbt gick inte denna veckan? Jag har inte alls hunnit med allt som behöver göras inför helgen. Måste fortfarande styla ihop några outfits, planera vart vi ska fotografera i helgen, tidsinställa inlägg och packa inför resan. Ska jag vara helt ärlig så vill jag bara vara ledig resten av kvällen. Äta chips, glass och se andra säsongen av Stranger Things. Detta är den stora nackdelen med mitt jobb. Jag är aldrig ledig och jag vet att mitt jobb är långt ifrån lika tungt som många andras men det är en psykisk stress att konstant behöva tänka jobb oavsett vad jag gör. Hoppas att ni får en jätte bra helg, jag ska göra mitt bästa för att uppdatera här under helgen men häng med på instagram annars.

Jag hade även missuppfattat Nellys kampanj och den gäller hela Oktober ut så passa på att shoppa nu i helgen. Ni finner som alltid en massa kampanjer i menyn här på bloggen.

How fast did not go this week? I´m a bit behind on the things that needs to be done before the weekend ends. Still need to style some outfits, plan where to photograph this weekend, timeline some blog posts and pack before the trip. Should I be completely honest, I just want to be free for the rest of the evening. Eat chips, ice cream and see the second season of Stranger Things. This is the major disadvantage of my job. I’m never free from work and I know my job is far from as heavy as many others, but it’s a mental stress to constantly think about work no matter what I do. Hope you are having a really good weekend. I will do my best to update this weekend but otherwise follow me on instagram.

I had also misunderstood Nelly’s campaign and it is valid throughout October. You will always find a lot of promotions in the menu here on the blog.
Dela

14 Kommentarer

 1. 27 oktober, 2017 / 20:44

  Hoppas du hinner med allt utan allt för mycket stress <3

  • dixiwonderland
   Författare
   28 oktober, 2017 / 15:06

   Ja, jag struntade i det jag skulle göra och såg serier istället 😀

 2. 27 oktober, 2017 / 21:33

  Åh ska verkligen ta och titta på Strange Things sen!!

  • dixiwonderland
   Författare
   28 oktober, 2017 / 15:04

   Ja! Andra säsongen var så jävla bra 😀

 3. 27 oktober, 2017 / 21:34

  Åå så fin bild! <3 Åå hoppas du får någon tid att koppla av<33

 4. 28 oktober, 2017 / 09:23

  Man behöver vara ledig lite då och då. Hoppas du hann med allt du skulle. Trevlig helg

  • dixiwonderland
   Författare
   28 oktober, 2017 / 15:03

   Jag hann inte med ett skit xD Valde bort det för att se serier istället 😉

 5. 28 oktober, 2017 / 12:29

  det tycker jag är det jobbiga med läraryrket med, att man aldrig blir ledig, alltid har jour och på helgen måste bedöma och planera i tio timmar. Suck! Men nu är jag färdig med läraryrket 🙂

  Åh, jag såg det, att du är mer förtjust i smutsrosa än puderrosa – båda mycket snygga enligt mig 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   28 oktober, 2017 / 15:03

   Jag skulle aldrig vilja jobba som lärare. Fyfan va dom stackarna sliter 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.