23   35
7   23
9   31
26   43
2   33
0   23
2   30
0   20

Jag har också tyvärr märkt effekterna av Coronaviruset

bonzo lös i skogen

För ovanlighetens skull så blir det ett kvällsinlägg. Det är många tankar som snurrar i huvudet. Är glad att vi tog en promenad ute i skogen med Bonzo idag. Han njuter för fullt av att ha både mamma och pappa hemma. Men själv är jag orolig. Till en början när Corona tog fart så kände jag mig lugn. Jag var ju inte i riskzon. Men nu har man börjat förstå konsekvenserna av detta. Många riskerar att förlora sina jobb och jag gör så gott jag kan med att promota småföretag på mina sociala medier.

Men jag har också tyvärr märkt effekterna av Coronaviruset

Både under Januari och Februari hade jag omsättningsrekord och nu i Mars månad har jag inte haft ett enda samarbete… Naturligtvis påverkar detta mig enormt då det betyder att jag står helt utan inkomst. Jag är dock van vid att såna här perioder kommer, dock inte så tidigt under året. Det brukar vara under sommaren som det blir tomt med samarbeten. Detta gör att jag behöver öka mina andra typer av reklaminlägg för att försöka väga upp den förlorade inkomsten. Därför vill jag uppmana er till att klicka/handla via mina annonslänkar. Jag behöver precis som alla andra småföretag tjäna pengar och varje krona är viktig just nu.

bonzo lös i skogen
bonzo busar i skogen

Men utöver den ekonomiska stressen kring mina företag så mår jag väldigt bra. Min sambo känner sig inte helt hundra men han har jobbat hemifrån sen i Måndags. Jag försöker tänka positivt och hålla humöret uppe. Blir bara så ledsen över att så många riskerar att förlora jobben. Effekterna av detta viruset har blivit mycket värre än vad jag trodde att det skulle bli. Jag hoppas att ni som har möjlighet handlar hos era lokala butiker. Många restauranger har take away nu. Var rädda om er och tack till alla er som stöttar mig genom att klicka/handla via länkarna.

Dela

6 Kommentarer

 1. 19 mars, 2020 / 22:26

  Detta viruset har verkligen slått på med ett stort brak, både på det ena och det andra sättet 🙁

 2. 20 mars, 2020 / 07:51

  Nej fy så tråkigt att höra, håller tummar och tår för att situationen lugnar ner sig snart och att du slipper få en allt för stor smäll på ekonomin 🙁

 3. 20 mars, 2020 / 13:17

  Det är verkligen så mycket som påverkas av viruset och vad skönt att du inte har några symtom. Kramis

 4. 20 mars, 2020 / 19:00

  så himla tråkigt 🙁 så mkt som bli väldigt påverkat av corona 🙁

 5. 20 mars, 2020 / 19:09

  Ja de märks otroligt mkt vilka tider det är i vårt avlånga land
  Men så söt liten pälskling du har 😀

  Kram ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.