0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28
1   33
0   27

Sista inlägget

Detta blir det sista inlägget för denna veckan förutom tävlingen som kommer upp nu på Söndag. Jag har arbetat så himla intensivt så jag behöver få vara ledig. Helt ledig kommer jag naturligtvis inte att vara då kameran får hänga med ner till Göteborg. Jag och sambon ska checka in på 5 stjärnigt hotell och det blir även en sväng på Liseberg också.

Just nu så känner jag att jag har balansen som jag har försökt hitta ända sedan jag blev anställd. Kontrasten att gå från att vara sin egen chef och driva företag på heltid till att kombinera det med en anställning har inte varit de enklaste. Därför är det viktigt att jag ser till att jag är helt ledig ibland. Som igår då slutade jag 20:00. Åka hem, äta, duscha och sen satt jag och arbetade i två timmar innan det var dags att sova för jag skulle upp och jobba tidigt morgonen efter. Det är oftast så mina dagar ser ut. Arbetar med mina sociala medier innan eller efter det är dags att arbeta på mitt andra jobb. Och det där med att vara helt ledig är mer eller mindre omöjligt när man driver eget. Jag vet att jag sa att jag skulle släppa mina sociala medier i och med min anställning men jag kan inte det. Jag älskar mitt jobb med mina sociala medier och det har varit en del av mitt liv i mer än halva mitt liv. Men jag vet att jag måste börja prioritera ledigheten. I det långa loppet kommer det inte fungera att arbeta så här mycket. Men som sagt i helgen får kameran hänga med medan datorn stannar hemma.

Dela

6 Kommentarer

 1. 13 december, 2019 / 15:13

  Helt rätt att du tar lite ledigt och ni får ha det så himla roligt! <3 Kramis

 2. 13 december, 2019 / 16:06

  Njuuuut nu av helgen ordentligt. Hoppas ni får det toppen <3

 3. 14 december, 2019 / 18:00

  I feel you!!! Det är en pärs att kombinera båda delarna och jag är glad att jag oftast faktiskt inte tänker på att jag arbetar varje dag eller att jag aldrig är ledig, har ett sånt driv för det jag gör, men såhär års när julen bara är någon vecka iväg, då känner jag det verkligen i kroppen. Då känner jag årets hårda slit och att jag faktiskt längtar efter behöva vara jag, borta från lite vardag och få gömma mig. Behöver få återhämta mig innan vi tar tag i 2020 som kommer bli ett dundrade kalasår känner jag på mig! 🙂 NJUT NU av din “lediga helg” och mys järnet!!! <3 Det är du så värd!

  • dixiwonderland
   Författare
   15 december, 2019 / 22:23

   Ja du är fan inte mänsklig så som du jobbar xD Fattar verkligen inte hur du orkar men blir grymt imponerad. Hoppas verkligen att du kan få lite ledighet nu kring Julafton för det förtjänar du verkligen. Viktigt att få lugna stunder också då livet inte enbart handlar om att jobba. Men balansen är svår när man gör något som man älskar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.