10   37
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28
1   33

3 Advent | Vinn en julklapp

I år kommer jag ha min första julkalender här på bloggen. Jag vill tacka er läsare för detta året och detta är alltså mitt sätt att ge tillbaka till er. Varje Advent kommer det komma en ny produkt som ni kan vara med och tävla om. Alla produkterna som är med har jag köpt för mina egna pengar. Jag har alltså inga sponsorer utan jag har köpt produkter som jag hoppas ska falla er i smaken.

Idag tävlar jag ut The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30 ml. Hyaluronsyra (HA) kan dra till sig upp till 1000 gånger dess vikt i vatten. Storleken på HA-molekylen är avgörande för hur långt ner i huden den når. Formulan innehåller en kombination av HA av såväl låg, medel och hög molekylvikt, samt nästa generations HA polymerer. Tillsammans ingår HA-ingredienserna i en koncentration på 2% och kombinationen av dem ger återfuktning på djupet. Återfuktningen på hudytan förstärks ytterligare genom Vitamin B5.

För att vara med och tävla så vill jag att du berättar hur det perfekta hemmaspat ser ut för dig. Glöm inte att lämna din mail så att jag kan kontakta dig om du vinner. Tävlingen avslutas den 21 December och vinnaren kommer presenteras här i detta blogginlägget samt bli kontaktad via mail.

Stort grattis till Sara

Dela

14 Kommentarer

 1. Stefanie
  15 december, 2019 / 13:05

  Men åh! Perfekta adventstävlingen 😍

  Har som standard varje söndag att alltid skämma bort mig själv 🙏 Så söndagskvällar ger jag mig själv alltid lite extra kärlek och nu så här i vintertid så är fokus alltid på återfuktning. Perfekta hemmaspat för mig innebär ett varmt, varmt bad med lite lukta-gott-produkter i. En ansiktsmask på, ett väldoftande ljus tänt och ett podcastavsnitt på i bakgrunden 😍
  Ibland slinker ett glas vin ner också 😁 Jag lever för mina söndagskvällar!
  Håller mina tummar och tår och hoppas på tur 🙏❤

 2. Helena i Uppsala
  15 december, 2019 / 20:39

  Tack och lov har jag badkar i min trånga lägenhet, så spa blir ett ångande hett bad med badsalt, fin tvål, musik och levande ljus. Jag fyller på varmvatten medan jag ligger i, för då tål jag hetare vatten.

 3. 15 december, 2019 / 22:42

  Men vilken rolig tävling och jag älskar produkter från the Ordinary. En perfekt hemma spa för mig är att ligga i ett bad med hårinpackning och en ansiktsmask. Levande ljus och en intressant podd i bakgrunden. <3 Kramis

 4. Amanda
  16 december, 2019 / 23:53

  Bad med mycket skum, hårinpacning under tiden och ansiktsmask. Sen en lång skön dusch för att sedan komma ut och göra hela hudrepetoaren!

  amandanyman96@hotmail,com

 5. Ida
  17 december, 2019 / 10:46

  Jag brukar ta söndagen varje vecka som en take care of myself. Som tur har jag badkar så brukar alltid lägga i en badbomb, med hårinpackning och ansiktspackning försöker jag ladda upp för den kommande veckan. Ibland har har till och med gjort naglarna samtidigt i badet. Gör allt som behövs för jag ska känna mig fin och ren. ( har jag dessutom städat den dagen så burkar jag kunna slappna av mer 😍 )

 6. Jennifer
  17 december, 2019 / 13:50

  Jag har inget badkar men om man duschar riktigt varmt (med härlig tvål och skrubbhandskar) blir badrummet som en ångbastu. Sedan sitter man på handdukar på golvet och smörjer in sig i olja/kräm, lägger ansiktsmask, skrubbar ansiktet, tar hand om naglar osv. I en egen liten oas 🙂

 7. Maria C.
  17 december, 2019 / 18:47

  Det perfekta hemmaspat är att lägga sig i ett bubbelbad med sin favoritmask i ansiktet, en inpackning i håret, tända doftljus på kanten, ett glas väl kyld champagne i handen medan man lyssnar på soft musik i bakgrunden. Spa de Luxe!

 8. Eva A
  17 december, 2019 / 20:07

  Bastubad som avslutas med Yoga dusch. Innebär att man vrider ner värmen tills vattnet är iskallt. Värmen från bastun och kylan från duschen gör att man blir pigg och fräsch.

 9. Sara
  17 december, 2019 / 20:48

  Önskar jag hade badkar men har tyvärr för litet badrum så duschar istället och gör kroppspeeling. Därefter kroppsolja på min torra hud. Sedan mild peeling i ansiktet avslutas med serum och återfuktande kräm. Filar naglarna och smörjer händerna. Denna rutin kör jag varje söndag om jag inte jobbar då. I så fall blir det på måndagen när jag är ledig. Sen kryper jag ner i renbäddad säng och njuter!

 10. Evelina Lundén
  17 december, 2019 / 22:55

  Åh perfekt spa kväll 😍
  Tidlöst, kravlöst lyx. Långdusch med hårinpackning. En härlig ansiktsmask sen bodybutter och ompyssling av naglarna. Till sist lite extra fukt till hyn.

 11. Sabina
  18 december, 2019 / 18:16

  Ett supervarmt bad med lite härliga produkter i som gör huden extra mjuk och len ✨, nedsläckt med tända doftljus, en renande lermask på ansiktet och bara tystnad och egentid som är så underskattat i vardagen. Efteråt avslutar jag med en förnyande kroppspeeling och min bästa ansiktskräm och bodylotion för att återfukta. 🥰

 12. Pellan
  18 december, 2019 / 23:14

  En hemma-spa-kväll bara för mig själv … Då lyssnar jag på klassisk musik, badar lääänge. Tänder ljus på badkarskanten. En mugg varm choklad med vispgrädde och en stor bulle. Jag gör ansiktsmask och hårinpackning, sedan en härlig dusch och insmörjning med fuktgivande och härligt doftande, välgörande produkter …

 13. 18 december, 2019 / 23:46

  Hemmaspa för mig kör jag 1 gång i veckan. Lägger mig i ett bad med massa skum, ansiktsmask, tända ljus och lite skön musik som jag gillar. Efteråt smörjer jag in kroppen med en skön bodylotion.

 14. Anna
  19 december, 2019 / 13:46

  Jag har sällan tid för hemmaspa, då jag har ett mycket energiskt barn. Hinner slänga in en ansiktsrengöring, en dusch eller något enkelt i schemat. Detta bidrar givetvis till att min skönhet halkat efter och jag känner mig rätt sliten.
  Den perfekta spadagen behöver inte vara något stort, möjligtvis ett bad och kvalitativa produkter. Skrubbar mig med en skrubbhandske och smörjer mig med C-vitamin.
  Jag har inte tålamod för att få massage och sådant 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.