79   60
1   26
7   49
3   33
2   23
0   31
0   27
1   25

Sista dagen med vovvarna om en vecka

Hoppas att ni har haft en bra Måndag! Jag har för en gångs skull haft en väldigt lugn Måndag. Har spenderat min dag med att städa och pyssla om alla mina växter. En gång i veckan så ska platsen där de står tvättas av. Inte enbart för att ta bort damm men också för att förhindra att de ska få skadedjur på sig. I samband med detta så bestämde jag mig även för att torka av alla deras blad. Det tar sin tid kan jag säga. Sen när jag ändå var igång så var det lika bra att städa hela lägenheten. Normalt tvättar jag på Måndagar men någon hade hunnit boka den tiden innan mig så jag tvättar imorgon istället.

Sista dagen med vovvarna om en vecka

Det har varit dåligt väder hela dagen idag. Dock är det positivt för mina växter för luftfuktigheten blir så hög att jag inte ens behöver ha på luftfuktaren hemma. Har även fått reda på att Tisdag nästa vecka är min sista dag med Cleo och Thelma. Något säger mig att det inte kommer gå att hålla tillbaka tårarna. Min första jobbdag med vovvarna var på Alla hjärtans dag i Februari så det är ett halv år sedan. Kommer sakna dom något fruktansvärt! Dom har såna stora personligheter och är så himla snälla och glada mot allt och alla. Deras ägare skrev så fina ord till mig och sa att hon ville att jag skulle flytta med dom. Bättre betyg än så kan man inte få!

Som det ser ut just nu så kommer jag ta ledigt från hundarna tills min sambos semester är slut. Kan hända att jag ska få ta ut Tyson några gånger då hans matte är gravid men vi bor så himla nära så det är inga problem. Sen har Tyson charmat in sig totalt hos mig! Jag är en sån person som hälsar på mina vänners hundar först och sen en kvart senare säger jag hej till dom haha. Skulle det dock komma ett väldigt bra erbjudande så kan det hända att jag ändrar mig. Vi får se hur framtiden blir men en sak är säker och det är att Cleo och Thelma kommer vara otroligt saknade!

Senaste vloggen / Vad tyckte jag om Aladdin

Dela

12 Kommentarer

 1. 3 juni, 2019 / 17:01

  Åh, kan tro att du kommer sakna dem jättemycket! 🙂 Låter som en härlig måndag minsann. 😀

 2. 3 juni, 2019 / 21:28

  Vilka fina blommor!

 3. 3 juni, 2019 / 22:42

  Åh, tråkigt att behöva säga hej då till vovvarna :,(

  • dixiwonderland
   Författare
   4 juni, 2019 / 11:28

   Nja inte riktigt. Jag har ju bara varit där och tagit ut dom. Dom har inte varit hemma hos mig så som Ronja har men naturligtvis har dom fått en plats i mitt hjärta. Kommer bli väldigt tomt att inte gå på promenader med dom 🙁

  • 4 juni, 2019 / 16:29

   Nämen… Fy så tufft att vara utan vovvarna… Dom ger ju så mycket verkligen! Kram <3 magiska bilder på pionerna…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.