0   2
5   39
3   29
2   20
0   29
0   24
1   23
1   22

Höjdpunkten denna veckan är att skattepengarna kommer!

Striped Mini Skirt / Color Block Blouse / Back Trimmed Beach Dress

Junis första Måndag och vi startar den med buller och brak. Precis när jag gick upp så började det spöregna och åska. Mysigt tycker jag men Bonzo älskar det mest. Så fort det regnar så vill han att vi öppnar balkongdörren så att han kan ligga och titta ut. Varje morgon så går jag upp och kollar igenom mina växter lite snabbt. Och idag såg jag att min Maranta har fått blommor! That´s a proud plant mom moment. Bilder finns på min stories ifall ni är nyfikna.

Yol Balloon Sleeve Blouse / Yol Balloon Sleeve Blouse / Drawstring Detailed Top

Höjdpunkten denna veckan är att skattepengarna kommer!

Jag kan inte ha varit den enda som väntat på detta. Egentligen så skulle jag fått skattepengarna mycket tidigare. Men ett av företagen som jag har jobbat med (jobbar som tur är inte med dom längre, mer oseriöst företag får man leta efter) hade inte skickat in mina uppgifter i tid av någon konstig anledning. På grund av detta blev det förändringar i min deklaration som sköt upp utbetalningen. Men denna veckan ska de komma. Ska ni göra något speciellt med skattepengarna? Jag tjänade även ihop över 800 kronor igår på Tradera. Sålde mina Jeffrey Campbell skor och en växt. Köpte växten för 99 kronor men den såldes på Tradera för 430.

Bina Skirt / Floral Patterned Dress / Button Linen Midi Dress

Denna veckan kommer det komma en hel del paket, ovanligt! Jag har beställt en ny växt, mascaror från Caia Cosmetics och sen la jag precis en beställning på lite mer smink. Är så himla nyfiken på mascarorna från Caia Cosmetics. Är nöjd med paletten som jag fick i December även om jag tycker att det är ett väldigt dåligt färgval. Deras liquid lips har jag inte testat än. Tyckte att färgerna var väldigt fina dock så kanske köper dom i framtiden. Jag är inte en person som tycker om att ha målade läppar.

Belted Patterned Long Dress / Carmen Flower Maxi Dress / Binding Detail Midi Skirt

Nu tänkte jag ge mig ut i regnet med Bonzo. Sen är det dags att ta tag i dagens alla sysslor. Svackan från förra veckan lämnade jag bakom mig. Så nu blir det att jobba på. Strukturera upp veckan och förhoppningsvis så klaffar allt så som det ska. Har ni något roligt att se fram emot denna veckan?

Yol Crop Blouse / Beta Playsuit / Elin Dress

Dela

8 Kommentarer

 1. 3 juni, 2019 / 10:12

  Åh vilka fina plagg och hoppas att skattepengarna kommer den här veckan! Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   4 juni, 2019 / 11:29

   Dom ska komma mellan 4-7 Juni men man vill ju ha dom så fort som möjligt xD

 2. 3 juni, 2019 / 11:25

  Så roligt med lite paket som kommer, och så fina kläder! ^^ Hoppas du får ordning på alla sysslor idag!

  • dixiwonderland
   Författare
   4 juni, 2019 / 11:29

   Det ska bli kul att få hem allt som jag har beställt 😀

 3. 3 juni, 2019 / 16:14

  Åhh älskar dessa plagg, såå fina :’D

 4. 4 juni, 2019 / 09:18

  Jag trodde jag redan hade fått tillbaka min skatteåterbäring, men det var tydligen bara momsen från företaget så skatteåterbäringen kom först nu som en härlig liten överraskning 😉 Jag har tänkt vara ledig nu i tre månader så lite extra pengar är ju aldrig fel 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.