2   22
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

Igår fick jag äntligen krama om min fina Sara Lee igen

Igår fick jag äntligen krama om min fina Sara Lee igen. Vi har inte setts på 3 år och inte haft speciellt mycket kontakt under de åren heller. Men varje gång vi ses så är det som att hon aldrig flyttat. Att få krama om någon som man har saknat så mycket efter så lång tid betyder allt. Vi åkte till Strandgatan för att prata ikapp om allt som hänt sen sist. Hon har flyttat från Åre och bor nu i Sthlm. Vilket är positivt för nu är hon inte 10 timmar bort utan endast 3. Ska absolut försöka att åka dit och hälsa på henne om vi lyckas få våra scheman att klaffa.

Jag berättade om allt som hänt i mitt liv vilket är en hel del. När vi hade ätit upp så åkte vi hem till mig där hon fick träffa Bonzo! Jag är helt säker på att han kände igen henne och han blev så glad. Vi pratade så mycket att jag trodde att jag skulle tappa min röst haha. Vi har varit vänner sen 2012 och jag är så tacksam över att hon är en del av mitt liv. Även om vi inte pratar med varandra speciellt ofta så vet vi att vi alltid finns där för varandra. Och de vännerna är de bästa som man kan ha.

Dela

4 Kommentarer

  1. 29 december, 2019 / 15:03

    Vad gott det ser ut!

  2. 30 december, 2019 / 11:43

    Åh så kul att träffa en gammal vän igen efter så lång tid och de är just såna vänner som verkligen är de bästa, de man bara kan fortsätta prata där man sist avslutade det oavsett tiden som passerat <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.