3   28
0   22
3   46
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Sia Glassbåt Hallon med smak av vit choklad och Saltlakrits

2024 året då jag tydligen ska smaka på alla nya glass smaker som kommer ut. När jag såg att Sia hade lanserat nya smaker av sin berömda Glassbåt så var jag tvungen att smaka. Förra året lanserade Sia en båtglass med smak av fläder. Den var så himla god så mina förhoppningar för de här nya smakerna var höga!

Sia Glassbåt Hallon med smak av vit choklad och Saltlakrits

Hallon med smak av vit choklad låter som en dröm. Men tyvärr så tycker jag att den var väldigt smaklös. Så himla tråkigt för vit choklad är lite av en favorit för mig. Och vit choklad kombinerat med hallon är en så bra kombination men jag känner nästan ingen hallonsmak alls. Även rånet var super tort och det slutade med att jag kunde plocka ur hela glassen ur rånet. På grund av detta så får den 2 av 5. Jag kommer inte köpa denna igen.

Jag kan tycka att lakris är gott i glass men när rånet är lakris, det är lakris i själva glassen och när även toppingen är lakris. Då blir det helt enkelt för mycket lakris. Jag försökte äta den två gånger men det slutade med att min sambo fick ta över glassarna båda gångerna. Jag frågade min sambo vad han skulle ge den för betyg då han gillar lakris mer än mig. Han skulle ge den 2 av 5. Han tycker inte att rånet var speciellt gott och att smakerna inte gick bra ihop. Vi skulle inte köpa den igen.

Med andra ord så kan jag tyvärr inte rekommendera någon av Sias nya Båtglassar. Men Sia har kommit ut med 4 nya smaker när det kommer till glasspinnar. Normalt så är jag emot glasspinnar då det är så dyrt men lyckas jag hitta dom så kommer jag köpa och testa så ni kan få recension på dom också. Har ni testat någon av dessa och vad tyckte ni?

3 Kommentarer

 1. 19 mars, 2024 / 07:23

  Tack för dina recensioner. Fjolårets smak av fläder lät mer intressant. Vi får hålla utkik efter en återträff i glassboxen.
  Kram

 2. 19 mars, 2024 / 14:09

  Åh nej, lät verkligen som smak för mig så måste nog prova ändå 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   19 mars, 2024 / 15:33

   Klart du ska testa! Du tycker kanske annorlunda från mig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.