3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Ser det nya året som en ny start


Detta inlägget är i annonssamarbete med chilli.se

Förra veckan köpte jag hem nya växter. Ni som läst bloggen ett tag vet att om jag inte fick jobba med det som jag jobbar med idag så hade jag utan tvekan velat jobba som florist. Det hade varit en stor dröm så därför var jag helt lyrisk när jag köpte hem nya växter att ha i fönsterna. Jag som många andra ser det nya året som en ny start och då vill jag alltid göra om lite här hemma.

Det behöver inte alls betyda att man börjar renovera men att införskaffa lite nya växter eller köpa ny inredning kan göra väldigt mycket. Något som jag varit sugen på i flera år är att köpa nya gardiner. De som vi har är flera år gamla men dom känns också lite tråkiga. Jag byter alltid gardiner efter årstiderna så därför är jag sugen på att köpa något nytt nu till våren och sommaren.

Chilli har ett stort utbud när det kommer till gardiner. Jag tycker om tyggardiner och vill gärna ha dom i öljett då det är mycket enklare för oss när vi öppnar balkongdörren. Då kan man bara dra bort dom för att sedan dra dom tillbaka när man stänger dörren. Jag älskar våra gardiner som vi har här hemma, det kungliga mönstret som jag kallar det. Har ni någon gardintyp som ni gillar extra mycket? Något speciellt mönster eller färg som ni alltid dras till?


Detta inlägget är i annonssamarbete med chilli.se

22 Kommentarer

 1. 18 januari, 2018 / 15:47

  Gud din blogg är så mysig!!!! Och skulle nog inte vilja bli florist, men åååh så fint det blir med växter i hemmet!!

 2. 18 januari, 2018 / 17:03

  Ibland ska man förverka sina drömmar och satsa på en utbildning på något man verkligen tycker om! Spontant skulle jag vilja få dig att du tar första steget med att du söker en floristutbildning =)… för just din egen skull! Jag tror hårt på att du kommer ha jätte mycket nytta av den kunskapen, om det bara skulle vara för din egen skull<3 Ha det super och fortsatt TREVLIG VECKA+ helg!

  • dixiwonderland
   Författare
   19 januari, 2018 / 09:39

   Jag har allt planer på att göra det men utbildningen kostar 80.000 kronor och då jag är emot lån så behöver jag spara ihop dom pengarna först 🙂

 3. 18 januari, 2018 / 18:32

  Så fina gardiner ni har och det är ju sååå roligt med fräscha växter hemma!! 😀 Jag är dock tyvärr en sån som tar död på allt, till och med kaktusar! 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   19 januari, 2018 / 09:39

   Jag har lyckats döda kaktusar flera gånger men jag tror dom har stått för mörkt samt att det varit för kallt 😛

 4. 18 januari, 2018 / 20:42

  Det är så fint med blommor men jag suger på att ta hand om dom ….haha

  • dixiwonderland
   Författare
   19 januari, 2018 / 09:38

   Läs på lite om blommor/växter innan du köper. Finns dom som är väldigt lättskötta 🙂

 5. 18 januari, 2018 / 22:08

  Gardiner och lite blommor kan ju verkligen göra så mycket! ^^ Roligt att du ville jobba som florist!

  • dixiwonderland
   Författare
   19 januari, 2018 / 09:37

   Visst blir det stor skillnad 😀 Roligt att göra om lite inför våren 😀

 6. 18 januari, 2018 / 22:15

  Åh såå fina gardiner, älskar mönstret på dem du har upphängda!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   19 januari, 2018 / 09:37

   Tack 😀 Det är mina favoriter 🙂

 7. 18 januari, 2018 / 22:15

  Älskar också att köpa hem fina växter! 🙂

 8. 18 januari, 2018 / 22:28

  Det är en mycket bra butik!

 9. 18 januari, 2018 / 23:09

  brukar byta lite ofta eller ja oftast i köket faktiskt med nya gardiner lite andra lyktor o fin blommor gud så mycket det gör

 10. 19 januari, 2018 / 00:27

  Dom har så himla mycket snyggt ! ?

 11. 19 januari, 2018 / 08:48

  Ja, rosa är väl lite av min grej… Just nu har jag tunna gardiner, rosa, och över det ett par tunna till, med rosa blommor på. Det är kul att kunna byta ofta. Man kan ändra om hemma enkelt med lite nya kuddar, plädar och växter. Och nytt år inspirerar alltid. Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.