1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Mina 3 bästa tips för att få ett fint och vårdat hår


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Att ha fint hår är något som många av oss vill ha. Jag har haft tur som föddes med ett väldigt tjockt hår som lätt för volym men mitt hår har inte alltid varit så här fint. Jag hade en period där jag var platina blond och under mina emo år lyckades jag både ha rosa och lila hår. Idag vet jag vad mitt hår behöver för att må bra och jag tänkte dela mina 3 bästa tips för att få ett fint och vårdat hår.

Toppa håret regelbundet

Detta är det absolut viktigaste som du kan göra för att ditt hår ska se vårdat ut. Jag toppar mitt hår var tredje månad och det gör en enorm skillnad. Håret ser tjockare och friskare ut.

Använd produkter som hjälper ditt hår

Jag är helt besatt av min ekologiska olja från Zenz Therapy. Den innehåller värmeskydd och ger mitt hår en fin glans. Jag kan inte vara utan den produkten! Sen köpte vi nyligen saltvattenspray från Lanza som ger väldigt bra struktur i håret. Sen köper vi Wellaflex i matbutiken. Mousse är viktigt om man vill få volym men även att lockarna ska hålla. Och något som jag köpte nyligen för att få volym är Oribe Sweapt Up. Den är dyr men så bra! När det kommer till hårspray så tycker jag att Got 2 B har den bästa. Använder jag deras spray så är håret på plats hela dagen. När det kommer till Schampoo och Balsam så använder vi Maria Nila och Yves Rocher. Det är dom bästa som jag testat.

Använd en hårborste av trä

Idag vet nog alla att plats inte är bra och håller inte samma kvalité som många andra produkter. Jag ser en väldigt stor skillnad på mitt hår sen jag köpte min ekologiska träborste. Denna borsten hjälper inte bara till att stimulera hårrötterna, den fördelar även hårets naturliga fetter ut över hela håret vilket gör att håret inte blir lika fett.

22 Kommentarer

 1. 18 januari, 2018 / 08:49

  Hårborste av trä har jag hemma 🙂 Superbra. Annars känns håret ganska trist så här på vintern. Tack för tipsen <3

 2. 18 januari, 2018 / 08:51

  Bra tips, nu måste jag iväg o köpa en träborste 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   19 januari, 2018 / 09:44

   Hoppas du hittar någon du tycker om 😀

 3. 18 januari, 2018 / 09:13

  Älskar att använda massa bra hårvårdsprodukter, men så jobbar jag på salong också 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   19 januari, 2018 / 09:44

   Jag då är det inte så konstigt 😉

 4. 18 januari, 2018 / 13:39

  Tack för tipset med hårborsten! Det visste jag inte faktiskt. Jag ska definitivt köpa en 🙂
  Jag har haft tjockt hår men tyvärr började jag tappa hår när jag började med medicin, men har slutat med den så det börjar bli tjockt igen!

  • dixiwonderland
   Författare
   19 januari, 2018 / 09:41

   Hoppas att du får tillbaka ditt tjocka hår igen. Mitt blev jätte tunt och fult när jag var blond men nu när det har fått vara brunt i några år så mår det bra igen 🙂

 5. 18 januari, 2018 / 15:07

  Jag har tunt hår och det är så tråkigt. Går till frisören ofta och försöker göra inpackningar. Viktigt att sköta det!

  • dixiwonderland
   Författare
   19 januari, 2018 / 09:41

   Tjockleken på håret går ju inte att göra så mycket åt om man inte sätter in löshår men det går ju alltid att få en snygg frisyr även om det är tunt 😀

 6. 18 januari, 2018 / 15:16

  Vilka bra tips 😀

 7. 19 januari, 2018 / 20:58

  Superbra tips!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.