2   20
0   15
0   37
2   22
4   44
0   25
22   69
0   32

Semester i 30 graders värme


Inlägget är reklam för Ellos.se och innehåller annonslänkar

middag på butlers trollhättan

SEMESTER

Min bestie har semester vilket gör att vi har kunnat ses två gånger denna veckan. Vi bor inte i samma stad och hon jobbar natt så vi brukar bara ses en gång i veckan så detta kändes så lyxigt. Önskar att det kunde vara som när vi var små och kunde ses varje dag men vem vet. I framtiden kanske vi bor ute på landet och har gångavstånd mellan våra hus. Drömmen!

Igår gick vi till Butlers och åt en så himla god middag. Efter katastrofen vi fick stå ut med förra veckan så var det dags att byta! Butlers levererar alltid. Har faktiskt aldrig varit besviken när jag ätit där och sen var det faktiskt där som min älskade drink skapades. Jag tycker dock det är dags att de döper den efter mig så jag slipper förklara hur jag vill ha den varje gång haha. Men vi hade en så mysig kväll. Det är verkligen så här jag vill spendera min sommar. Min sambo och Bonzo kom och hämtade oss så vi åkte ner till ett ställe så Bonzo kunde få simma.

alkoholfri drink med entrecote
entrecote på butlers
vitchokladcreme

Värmen igår var fruktansvärd! 30+ och helt jävla vindstilla. Vi hade 27,7 grader som högst i vår lägenhet. Så vi köpte en AC igår. Såg att Ellos hade fått in en jätte fin igår men den är redan slutsåld! Mina växter ÄLSKAR vädret men det går inte att överleva och Bonzo är den som är värst drabbad. Han vill inte äta på grund av värmen så jag hoppas att AC kommer hjälpa honom att få aptiten tillbaka. Idag när jag vaknade vid nio så var det redan 27,1 grader i lägenheten… Gonna be a long day.

Dela

6 Kommentarer

 1. 26 juni, 2020 / 11:12

  Det har verkligen blivit sjukt varmt ute och jag skulle också behöva en fläkt i hemmet. Härligt att ni var ute och käkade tillsammans 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   27 juni, 2020 / 18:35

   AC är ju inte det samma som släkt 🙂 AC kommer blåsa kall luft medan en fläkten bara blåser luften som är. Idag har vi 28,4 grader.

 2. 26 juni, 2020 / 18:05

  Åh vad mysigt o gott <3

 3. 27 juni, 2020 / 19:35

  vad trevligt! ja värmen kan vara jobbig, så glad att vi bor vid havet

  • dixiwonderland
   Författare
   30 juni, 2020 / 18:15

   Hade aldrig klarat av lukten av havet haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.