1   16
15   30
7   36
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29

Roadtrip till Tjörn

roadtrip till tjörn. Humla som letar nektar.
roadtrip till tjörn. Humla som letar nektar.

Vloggveckan är slut!

Jag avslutade vloggveckan med att åka till Tjörn över dagen. Kanske inte det perfekta avslutet för vloggen men så mysigt att göra en liten roadtrip och få upptäcka något nytt. Tjörn känns som mini Smögen. Vi hade en jätte fin dag och det var kul att få ta med Bonzo även om han var jätte dålig i magen stackarn. Juli månad har varit en besvikelse. Så fruktansvärt dåligt väder hela månaden. Jag hoppas verkligen att värmen kommer tillbaka i Augusti för just nu känns det som höst.

bonzo på tjörn
blommor på tjörn
blommor i tjörn

Roadtrip till Tjörn

Klockan är just nu 10:35 när jag skriver detta. Både Bonzo och min sambo sover fortfarande. Normalt vill Bonzo ut redan klockan fem på morgonen men han måste vara helt slutkörd efter igår haha. Min sambo har bara två veckor kvar av sin semester men jag hoppas att vi kan göra fler såna här små roadtrips. Vi är så dåliga på att åka bort när han har semester. Blir naturligtvis svårt när vi har Bonzo och min mamma aldrig har semester samtidigt som oss. Hon är den enda som får passa Bonzo. Man blir väldigt låst. Ibland kan jag känna att jag missar mycket på grund av det. Men samtidigt så är varje dag tillsammans med Bonzo värt allt. Men om vi kan ta med honom så som igår så är det absolut värt en liten roadtrip.

båtar i tjörn
båtar i tjörn

Idag ska det regna så vi planerar att bara vara hemma. Jag ska storstäda idag hade jag tänkt. Gå igenom alla växterna och rensa klart alla blåbären som jag plockade nu i veckan. Har fortfarande inte hunnit rensa klart alla. Tänkte dra ut till skogen med Kira nu i veckan och plocka mer blåbär. Tror jag har ca 2,7 kg här hemma nu men det kommer inte räcka för hela hösten och vintern så bäst att plocka mer haha. Hoppas att ni har haft en fin helg. Nu finns alla vloggarna från vloggveckan uppe på min kanal. Alla har undertext.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.