1   18
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Rare Beauty Always An Optimist – Pore Diffusing Primer

Innehåller reklamlänkar för Sephora.se
Rare Beauty Always An Optimist - Pore Diffusing Primer

Jag fick hem ett testprovet när jag gjorde min senaste beställning hos Sephora. För er som inte vet så är Selena Gomez grundaren av Rare Beauty. Rare Beauty handlar om mer än bara smink. Tanken med märket var att vara mer inkluderande men också fokusera väldigt mycket på psykisk ohälsa. Någon som Selena själv har haft problem med.

Always An Optimist – Pore Diffusing Primer

Jag har använt denna primern flitigt och jag måste säga att jag älskar den! Den har en gel textur som känns otroligt behaglig på huden. Den lägger sig som en tunn hinna och reducerar både porer och linjer. Sminket sitter som berget hela dagen och jag kan faktiskt inte tänka mig att lägga en sminkning utan denna som min bas. Upplever den även som väldigt dryg. För mig har det räckt att endast ta en liten pump från mitt testprov och det har hållit i flera veckor. Ska även tillägga att jag inte sminkar mig speciellt ofta så det har naturligtvis en bidragande faktor.

Rare Beauty Always An Optimist - Pore Diffusing Primer

Varför ska du ha en primer?

En primer hjälper till att återfukta din hud vilket gör att ditt smink sitter mycket bättre. De kan också ha egenskaper som med Always An Optimist – Pore Diffusing Primer att de förminskar porerna och reducerar linjer. Jag har rätt stora porer både på näsan men också kinderna så för att få en porslinshud så behöver jag en primer som hjälper till med mina ”problem”. Den kostar en hel del men är utan tvekan värd varje krona. Den kommer i två storlekar. Den stora flaskan 28 ml och den lilla flaskan 15 ml.

Nyfiken på Rare Beauty?

Rare Beauty har ett stort och brett sortiment. Du hittar allt från produkter som ger dig en fin bas till mörka läppar och färgglada ögonskuggor. Rare Beauty är ett skönhetsmärke som bryr sig lika mycket om hur du känner dig på insidan som på utsidan med deras smink. Vill du veta mer om hur Rare Beauty arbetar med att förhindra psykisk ohälsa så kan du läsa mer om det här på Rare Impact.

Dela

6 Kommentarer

 1. 12 januari, 2024 / 23:24

  Jag är jättedålig på att använda primer. Tycker oftast att många såna lägger sig i rynkorna. Men denna lät intressant 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   14 januari, 2024 / 20:14

   Denna är magisk! 😀 Värd att testa!

 2. 15 januari, 2024 / 11:26

  Vad spännande! Jag beställde faktiskt hem min första produkt från dem igår – en bronzer stick!

  • dixiwonderland
   Författare
   17 januari, 2024 / 15:05

   Åh spännande att se vad du tycker om den 😀

 3. 16 januari, 2024 / 20:48

  Spännande! Kul att du är nöjd 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.