0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Raglady öppnade precis dörrarna till deras rea


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Klänning / Kjol / Klänning

Raglady öppnade precis dörrarna till deras rea och jag hittade så mycket fint! Jag har länge varit sugen på att köpa denna väskan från By Malene Birger. Påminner mycket om Louis Vuitton Speedy. Något ni kanske noterat är att jag ofta går runt i mina flipflop från Tommy Hilfiger. Dom är så bekväma och det går så snabbt att ta på och av så när jag såg dessa från Michael Kors under 300 kronor så ville jag köpa dom direkt men tyvärr fanns dom inte i min storlek. Sen har vi denna fantastiskt vackra klänningen från Ganni. Ett märke som jag verkligen börjat tycka om en massa nu det sista.


Raglady just open the doors to their sale and I found so many things! I have been wanting this bag from By Malene Birger for so long. It reminds me of the Louis Vuitton Speedy. Something that you might have notice by watching my pictures is that I love my flipflop from Tommy Hilfiger. They are so comfy so when I saw these from Michael Kors I wanted them so bad but they didn´t have them in my size. I also found this amazing dress from the brand Ganni. They have really beautiful clothes so i really recommend you to check them out.

16 Kommentarer

 1. 14 juni, 2017 / 08:27

  Åh, måste spanas in! 🙂

 2. 14 juni, 2017 / 14:10

  Ohh gillar verkligen färgskalan på dem

 3. 14 juni, 2017 / 21:01

  Så fina! 🙂

 4. 15 juni, 2017 / 08:27

  Så härliga färger på klänningarna!!

 5. 16 juni, 2017 / 10:53

  åh så fina, den sidan har jag aldrig kollat in, måste göra!

  • dixiwonderland
   Författare
   17 juni, 2017 / 10:53

   Det gör du rätt i 😀 Jag älskar den <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.