4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

Jag har nämligen hittat två nya favoriter


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Känns så ovant att se mig utan eyeliner och lösögonfransar men jag ville att fokuset skulle ligga på produkterna. Jag har nämligen hittat två nya favoriter och jag blev förvånad över hur bra dessa två är.
/
It feels a bit weird to see myself without eyeliner and fake lashes but I wanted the products to be in focus. I have found two new favorites and I was surprise over how good they actually are.

När det kommer till mascaror så har jag väldigt höga krav. Det är bara Too faced – Better than sex som klarat mitt test men efter att ha testat Lash Domination så måste jag säga att jag tycker om den nästan lika mycket som Better than sex. Tack vare att borsten är twisted så får den med alla fransarna. Den bygger upp fransarna bra och jag kommer absolut att köpa denna igen. Den är utan tvekan värd sitt pris.
/
When it comes to mascara I have very high demands. It’s just Too Faced – Better than sex who passed my test but after testing Lash Domination, I have to say I like it almost as much as Better than sex. Thanks to the brush being twisted it gets all the lashes. It builds the lashes well and I will definitely buy this again. It is worth it´s price.

Kärlek vid första användning när jag testade Gen Nude Matte Liquid Lipcolor från bareMinerals. Jag har aldrig haft en sån här läppprodukt tidigare. Den är fuktig när man applicerar den men sen torkar den på läpparna utan att göra dom torra. Har en väldigt bra hållbarhet men dricker man mycket så måste man applicera den på nytt. Jag har dock ALDRIG använt en läppprodukt som appliceras så enkelt på mina läppar. Jag brukar alltid använda läppenna för att förstora upp min överläpp lite och det kunde jag göra utan problem med denna produkten.  Jag har färgen Juju.
/
Love at first sight when I tried Gen Nude Matte Liquid Lipcolor from bareMinerals. I have never tried a lip product like this before. It is moist when applied but then it dries on the lips without making them dry. Is very long lasting but if you drink something you have to apply it again. However I have NEVER used a lip procut that is applied so easily to my lips. I usually use the lip pencil to enlarge my upper lip a bit and I could do that without problems with this product. I have the color Juju.

12 Kommentarer

 1. 15 juni, 2017 / 10:22

  Du är finfin utan lösfransar också, samt så bra produkterna verkar

  • dixiwonderland
   Författare
   15 juni, 2017 / 10:29

   Jag har hört så mycket bra om bareMinerals så det var riktigt kul att få testa och se för sig själv. Alla tycker ju naturligtvis olika men jag älskar dessa 😀

 2. 15 juni, 2017 / 10:54

  Den mascaran borde jag testa! Tycker det är svårt att hitta en som man tycker är perfekt 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   16 juni, 2017 / 09:06

   Jag tycker den är jätte bra så ge den en chans 😀

 3. 15 juni, 2017 / 11:32

  Vad kul att du har hittat så bra produkter och du är jättefin! 😀 Kramis

 4. 15 juni, 2017 / 13:25

  Åh så roligt att du hittat två nya favoriter <3

  • dixiwonderland
   Författare
   16 juni, 2017 / 09:06

   Ja 😀 Mascaran är jag extra glad över då jag är så kräsen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.