1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Provsvaren

I Måndags fick jag svar från min läkare angående min sköldkörtel. Enligt provsvaren så är värdena på min sköldkörtel normala och därför så väljer min läkare att avsluta ärendet. Från vad jag har hört och läst så gör inte vårdcentralen en djupare undersökning av sköldkörteln. Vill jag ha det så behöver jag söka mig till en privat vårdcentral och då betala för det.

Provsvaren

Jag berättade för PTn som rekommenderade mig att kolla upp sköldkörteln om resultatet. Hon rekommenderade mig att öka min träning då det kan vara så att kroppen har vant sig. Jag upplever själv att jag under dessa två månaderna har byggt om min kropp. Jag har fått bättre hållning vilket var en av de viktigaste punkterna för mig. Mina bröst har fått ett lyft och jag känner mig så mycket starkare. Jag orkar lyfta tyngre på gymmet så träningen ger absolut resultat.

Mina planer nu är att lägga in mer motionsträning. De senaste veckorna så har jag bara värmt upp med crosstrainern (10 minuter) men nu funderar jag på att köra minst 30 minuter och resterande 30 minuter fokusera på styrka. Även om jag går mycket med hundarna så går jag inte i ett sånt tempo så att det kan inkluderas som ett träningspass. Vi får helt enkelt se om det kommer göra någon skillnad i mina resultat.

4 Kommentarer

 1. 7 september, 2023 / 16:35

  Finaste du!! 🙂

 2. Sanna
  7 september, 2023 / 18:00

  Har du kollat upp om du kanske har PCOS? Vanligt att kvinnor har det utan att veta om det och man behöver inte ha alla symtom för en diagnos ❤️ men kan vara värt att kolla upp med ultraljud hos gyn tex.

  • dixiwonderland
   Författare
   7 september, 2023 / 18:54

   Jag äter minipiller som tar bort min mens helt och hållet. Har ätit dessa sedan jag var 17 år gammal och upplever inte att symptomen på PCOS stämmer in på mig. Men det var snällt att du nämnde det. Ska ha det med mig om jag inte skulle märka av några resultat nu framöver 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.