9   24
7   35
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29
2   37

Produktiva Måndagar har tagit sig till en helt ny nivå idag

Produktiva Måndagar har tagit sig till en helt ny nivå idag. Först och främst så är min rygg trasig. För ca 2 månader sedan lyfte jag fel på mitt tidigare jobb och jag har så jävla ont. Att försöka ta på sig strumpor på morgonen eller torka sig efter ett toalettbesök är som mission impossible. Under dagen går så släpper smärtan lite men det är ett rent helvete. När man har så här ont under så lång tid så inser man hur mycket man ska uppskatta en frisk kropp. Det är anledningen till varför detta blogginlägget blir försenat för de tre sista dagarna har jag haft så ont att jag inte ens har kunnat sitta upp i sängen.

Så nu undrar ni kanske om jag var ironisk när jag skrev att jag hade en produktiv Måndag?

Nej jag var faktiskt inte ironisk. Trots att jag har så fruktansvärt ont så måste jag röra på mig för att må bättre. Efter en natts sömn så kommer jag knappt upp ur sängen på morgonen för hela min kropp är så stel. Därför struntade jag i datorn idag med ett litet undantag när jag såg Helens senaste video, pratade med bästa Johanna och mailade skatteverket. Sen bestod min dag av att:

 • Diska
 • Dammsuga
 • Tvätta golvet
 • Gå igenom alla mina 49 växter och göra rent hos dom
 • Tvätta
 • Två hundpromenader med Bonzo
 • Fotografera
 • Träna

Älskar mina produktiva Måndagar

Och nu kan jag faktiskt sitta här i sängen och skriva utan att ha ont vilket känns så skönt. Har hittat en träningsvideo på youtube som jag testade idag för första gången och tanken är att köra den varje dag. Den är bara 5 minuter men intensiv. Jag klarar inte av alla övningarna men man måste börja någonstans. Har också lyckats sitta i tre långa telefonsamtal idag. Jag som hatar att prata i telefon. Men det går bra så länge jag känner personen jag pratar med. Egentligen så ska jag inte jobba efter 19:00 men jag gör ett undantag ikväll. Hoppas att ni har haft en bra dag.

Dela

6 Kommentarer

 1. 10 februari, 2020 / 20:18

  Vad kul att du har hittat en bra träningsvideo på youtube och jag kollar också efter liknande. 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   11 februari, 2020 / 12:52

   Älskar att det finns träningsvideos online som är gratis samt att man kan göra övningarna oavsett vart man är 😀

 2. Hanna
  11 februari, 2020 / 12:31

  Har du slutat på ditt jobb? 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   11 februari, 2020 / 12:49

   Nu är du andra personen som ställer denna frågan denna veckan. Jag gjorde en video angående detta för över 2 veckor sedan? 😅

 3. 12 februari, 2020 / 17:21

  Åh, älskar såna dagar då man bara får sååå mycket gjort utan att det för den sakens skull känns som jobbiga måsten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.