6   29
2   33
3   29
6   26
0   14
0   27
4   37
7   50

Produktiva Måndagar är tillbaka!

Det har varit en fruktansvärt lång dag idag. Främst för att varken jag eller Johan har sovit något inatt. Ingen av oss sov ens fem timmar. Jag gick upp någon gång vid sex imorse så jag hann vattna växter och duscha innan jag postade ett paket, gjorde ett ärende på apoteket och sedan gick en promenad med lilla Hugo. I slutet av Januari så kommer jag börja jobba 4-5 dagar i veckan med Hugo vilket jag är så glad över. Efter Hugo så gick jag hem och värmde en matlåda. Sen sminkade jag mig och spelade in en video som jag har redigerat, renderat och publicerat på kanalen. De första 15 minuterna handlar inte om växter så är ni nyfikna så se den.

Sen har det bara varit full rulle här hemma. Produktiva Måndagar är tillbaka med andra ord! Jag gjorde korvstroganoff som blev hela fyra matlådor. Vi hade kvar en massa prinskorv som vi köpte inför Julafton och då Johan älskar korvstroganoff så blev det perfekt. Jag har även hunnit att diska, dammsuga, slänga skräpet, fyllt på med renat vatten, fyllt på luftfuktaren, svarat på mail, kommentarer, bloggat. Det är med andra ord en produktiv Måndag!

Produktiva Måndagar är tillbaka!

Så här önskar jag att jag hade startat 1 Januari. Bara exploderat ut i energi. Jag mår så jäkla bra när jag har fullt upp. Jag vill känna att jag har gjort något bra av min dag. Att jag har varit duktig. Jag köpte även en ny aktie idag som har gått upp fem kronor sedan köpet slutfördes för några timmar sedan. Har bestämt mig för att fokusera mer på företag utanför Sverige i år. När alla pratar om att en lågkonjunktur är på väg så investerar jag på börsen haha. Jag fick även svar idag angående mitt HPV provtagning. Så skönt att veta att allt ser bra ut. Nu väntar jag på att min man ska komma hem så att vi kan äta en god middag tillsammans. Hoppas verkligen att jag sover gott inatt för jag är helt slut.

Dela

2 Kommentarer

  1. 10 januari, 2023 / 05:21

    Skönt med bra provsvar! Men så viktigt att testa 🙂
    Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.