1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Nya tvålar från Grevinnans Rum

Nya tvålar från Grevinnans Rum

Jag har enda sedan jag var hos Upper House och fick med mig produkter från Grevinnans Rum varit besatt av deras produkter. Deras hårda tvålar är ekologiska och produceras i Gränna. Jag älskar dom och kommer aldrig köpa andra tvålar. De är stora, doftar underbart och är så himla fina. Mönstret är genom hela tvålen så det är inget som kommer försvinna med tiden. Tre tvålar räcker för ett helt år för oss och visst kostar de mer än tvålen i en matbutik. Men för mig är det viktigt som egenföretagare att stötta andra svenska företag, speciellt om de producerar svenska ekologiska produkter.

Nya tvålar från Grevinnans Rum
Nya tvålar från Grevinnans Rum

Tvålarna har en stark doft. De har legat framme inför fotograferingen och hela vår lägenhet har doftat så himla gott. Enklast att beskriva dofterna är spa. Det har doftat så lyxigt här hemma. Och tvålarna är rätt stora så jag brukar alltid dela dom i två. På sista bilden kan ni även se att mönstret i tvålen följer genom hela tvålen. Det är inget som bara ligger på ytan. Perfekt att ge bort i present tycker jag.

4 Kommentarer

 1. 23 oktober, 2022 / 23:02

  Innan jag läste sista meningen så tänkte jag faktiskt ”så bra presentide ju” haha!

 2. 25 oktober, 2022 / 11:00

  Men snygga också!! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   26 oktober, 2022 / 13:44

   Eller hur 😀 De är verkligen super fina 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.