2   18
0   21
4   31
0   20
2   25
14   33
0   23
0   18

Nu var det ett par dagar sedan som jag skrev ett blogginlägg

världens finaste hund i ett blogginlägg
God morgon på er. Nu var det ett par dagar sedan som jag skrev ett blogginlägg. Jag är mitt uppe i att filma min kommande vloggvecka (startar nu på Måndag kl 06:00) så det finns inte mycket tid till bloggen just nu. Varje video tar mellan 8-16 timmar att göra. Vet att många alltid undrar hur det kan ta så lång tid men jag filmar en hel dag. Från det att jag vaknar tills det att jag går och lägger mig. Sen ska man gå igenom allt material och redigera. Hitta musik, ljudeffekter och kanske behöver man redigera något i videon vilket tar tid. Sen tar renderingen mellan 1-4 timmar beroende på hur lång videon är. Sen ska den laddas upp på youtube, du ska fotografera en thumbnail och sen ska jag sitta och texta videon vilket tar ca 4 timmar. Idag är fjärde dagen som jag filmar men skönt att ligga några dagar förre för annars hade jag blivit så himla stressad. Sen tycker jag det är roligare att skriva blogginlägg när man har något att säga och inte för sakens skull.

Utöver vloggveckan så har vi även lilla Kira. Det går över förväntan mellan henne och Bonzo. Igår tog vi bort avspärrningen så dom var tillsammans hela kvällen. Inga problem! Bonzo är så himla duktig och jag tror verkligen att han tycker om att ha en kompis igen. Naturligtvis kommer ingen hund kunna ersätta den vänskapen som han och Ronja byggde upp under åren. Men jag tror det är skönt för honom att inte vara ensam. Ni kommer få se en massa av Kira i min vloggvecka. Hon är så himla go men fortfarande väldigt försiktig. Det är tydligt att hon har blivit slagen i hennes sätt att bete sig. Nu har hon varit i Sverige i 1,5 vecka och jag tycker hon har kommit in i rutinerna jätte bra. Hon är hos oss när mamma jobbar så tiden hon är ensam är endast 2-3 timmar. Är glad att jag kan gå långa hundpromenader igen. Sist jag gjorde det var i Januari med min älskade Ronja.

Dela

3 Kommentarer

  1. 19 juli, 2020 / 14:48

    Hon är så himla söt! Inte ovanligt att det blir lite utskällningar i början innan de känner varandra. Skönt att de kunde gå tillsammans senare 🙂

    Qurre (den vita) är just nu på foder men jag äger honom fortfarande 🙂

  2. Maria
    20 juli, 2020 / 16:17

    Men sötnosen! Önskar henne ett gott och långt liv hos er ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.