3   28
0   22
3   46
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Nu vänder äntligen all min otur


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Idag är dagen jag väntat på! Nu vänder äntligen all min otur. Fakturan som skulle varit inne den 1 Juli har äntligen blivit betalad. Så skönt att äntligen få sina pengar. Tyvärr har jag dock exakt samma problem med ett annat företag men förhoppningsvis så betalar dom snart. Och idag efter hela 19 dagar så har min klänning rört på sig. Är så lättad över att allt äntligen börjar röra på sig.

Dessa skorna köpte jag på Boozt rea. Först i 39 men dom var väldigt små i storlekarna (har för mig att detta är rätt typiskt Ralph Lauren?) så jag skickade tillbaka dom och beställde 40 istället och tur var väl det för nu är dom helt slutsålda. Jag ville ha ett par sneakers som även fungerar till mina klänningar även om jag för det mesta går runt i mina flipflop från Tommy Hilfiger.


Today is finally the day that I have been waiting for! Finally all my bad luck is turning. The invoice that should have been paid July 1 have finally been paid. I´m so happy that I finally will get my money. Sadly I have the same problem with another company but I hope that they will pay soon. And today after 19 days my dress have finally moved. I´m so relieved that everything finally begins to go my way.

I bought these shoes at Boozt sale. First in a size 39 but they were to small (I guess Ralph Lauren are small in sizes?) so I had to send them back and get them in a size 40. I´m happy that I did because now they are sold out. I wanted a pair of sneakers that would work with my dresses even if I almost all the time use my flipflop from Tommy Hilfiger.

16 Kommentarer

 1. 26 juli, 2017 / 10:00

  Snygga skor, se pa det positive och fokusera pa lösningen. Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 2. 26 juli, 2017 / 10:40

  Så fina skor!<3

 3. 26 juli, 2017 / 13:07

  Ah men gud så snygga! Älskar den där färgen!

  • dixiwonderland
   Författare
   27 juli, 2017 / 11:29

   Aldrig hört talas om det uttrycket förut 😛

 4. 27 juli, 2017 / 10:02

  Skönt att en brand är släckt då, samt så snygga sneakers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.