3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Fika på Mejeriet


Detta inlägget innehåller annonslänkar

När jag jobbat undan det mesta så hämtade Ann-Sofie upp mig när hon slutat jobbet. Vi åkte in till stan och tog en fika på Mejeriet. Var så himla länge sedan som vi sågs och jag kände mig bara så lycklig över att få se henne igen. Vi har en sån relation där det kan gå månader mellan varje gång vi ses men när vi väl träffas så är det som att vi sågs dagen innan ♥ Nu har vi precis varit och lämnat Ronja hos min mamma. Jag ska sätta mig ner och planera upp inför resten av veckan. Mitt fina nagellack hittar ni här.

When I had done most of todays work Ann-Sofie picked me up when she was done working. We went to town and had a coffee at Mejeriet. We had not seen each other in such a long time. I felt so happy being with her again. We have that kind of relationship that we don´t see each other for months and when we do it´s just like we met yesterday ♥ Now we have just left Ronja at my moms place. I´m gonna sit down and plan the rest of the week. You can find my pretty nail polish here
Dela

16 Kommentarer

  1. 25 juli, 2017 / 22:10

    åh vad trevligt med fika och umgås 🙂

  2. 25 juli, 2017 / 22:45

    Åh vad mysigt!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.