1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Nu märker man att höstmodet är här


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Blus / Blus / Blus 

Direkt när jag såg dessa blusarna så var jag bara tvungen att tipsa om dom för er. Nu märker man att höstmodet är här och Boozt har fått in så många snygga nyheter. Denna klänningen från Polo Ralph Lauren är så himla fin och denna tröjan från Love Mochino är något jag skulle kunna bo i. Men om ni fortfarande är i semester mood så såg jag att Nelly har fått in märket Quay Australia som ingen mindre än Kylie Jenner är modell för.
/
Immediately when I saw these blouses, I just had to tell you about them. Now you can really notice the fall fashion is here and Boozt has received so many great news. This dress from Polo Ralph Lauren is so nice and this sweater from Love Mochino is something I could live in. But if you’re still in a holiday mood I saw that Nelly has got the Quay Australia brand. None other than Kylie Jenner is the face of the brand.

Flamingo / Flamingo / Vattenmelon

Jag fick mig ett gott skratt när jag såg att Nelly tagit in dessa tre. Det känns som något dom skulle kunna sponsra Janni och Jon med. Jag tycker dock att det är kul att Nelly tagit in dom, speciellt om man har pool eller gillar att bada.
/
I got a good laugh when I saw that Nelly had taken these three. It feels like something they could sponsor Janni and Jon with. However, I think it’s fun that Nelly has taken them in, especially if you have a pool or like to swim.

16 Kommentarer

 1. 24 juli, 2017 / 17:13

  Sjukt snygga blusar! Ja man märker att hösten är påväg! Här är det knappt sommar längre, regn hela tiden!

  • dixiwonderland
   Författare
   25 juli, 2017 / 09:17

   Vi har inte haft regn på väldigt länge :/ Längtar nästan efter det då det är så torrt i marken.

 2. 24 juli, 2017 / 18:26

  Tycker bad flamingosarna är så coola!<3

 3. 24 juli, 2017 / 20:58

  Såå snygga tröjor, som jag läääängtar till hösten!!

 4. 24 juli, 2017 / 21:05

  skulle vilja ha en sån flamingo 😀

 5. 24 juli, 2017 / 22:10

  Skulle gärna köpa hem en flamingo att ta med till franska rivieran! 😉

 6. 24 juli, 2017 / 23:01

  Älskar somriga flytsaker! Blir himla fina bilder med dom också haha <3

  • dixiwonderland
   Författare
   25 juli, 2017 / 09:14

   Jag känner mig lite delad men jag tar hösten när den kommer. Betyder dock inte att jag kommer låta bli att köpa höstkläder mitt i sommaren 😉 xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.