1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Igår kom äntligen mitt nya garn

Igår kom äntligen mitt nya garn. Som jag berättade i detta inlägget så har jag varit på jakt efter en randig ful/snygg tröja men eftersom att jag inte hittade något så bestämde jag mig för att göra en själv. Garnet som jag använder heter Lang Viva och är av merino ull. Tyvärr verkar det som att jag köpte det sista i Sverige. Har letat och letat men hittar tyvärr inte mer av just den färgen som jag använder. Har kontaktat ett företag i Österrike för att se ifall dom skickar till Sverige.
/
Yesterday I got my new yarn. Like I told you in this post I have been looking for a striped ugly but cute sweater but I could not find anyone that I liked so I decided to make one myself. The yarn that I am using is Lang Viva and it´s merino fine wool. Sadly I got the last one in Sweden. I have been looking everywhere but I can´t find the color that I am using. I contacted a company in Austria.

Till skillnad från förra gången när jag gjorde en tröja så tänkte jag göra en steg för steg för er så ni får se exakt hur det går till. Nu kommer det nog dröja ett tag innan denna blir klar då jag stickar med två nystan samtidigt och kommer behöva få tag på mer garn.
/
Unlike last time when I made a sweater I thought I would make a step by step for you guys. Now it will take a while for this to be done because I will need to order more yarn.

När jag är klar med denna tröjan så kommer mitt nästa projekt bli att sticka en jacka. Jag har fortfarande inte gjort något med mitt jumbo garn som jag köpte. Försökt göra filtar men saken är den att jag tycker inte såna filtar är fina så därför tänkte jag göra en jacka. Men mer om det är det är dags.
/
When I´m done with this sweater my next project will be to knit a jacket. I still have not made anything with my jumbo yarn since I got it. I tried to make blankets but I don´t really like them so I thought I would do a jacket instead but more about that when it´s time. 

14 Kommentarer

 1. anja
  25 juli, 2017 / 10:50

  hej, hur gick med klänningen som du hade beställt? kom den fram tillslut?

  • dixiwonderland
   Författare
   25 juli, 2017 / 10:52

   Nej den har fortfarande inte rört på sig 🙁 Har dock haft kontakt med Nakd via telefonen och dom skulle se närmare på vad som hänt men just nu tror jag inte ens att jag kommer få den.

   • Anja
    26 juli, 2017 / 04:03

    Åh nej va tråkigt men då får du väll alla pengar tillbaka ?

    • dixiwonderland
     Författare
     26 juli, 2017 / 09:00

     Som jag skrev i mitt senaste inlägg så är klänningen på väg hit nu 😀

     • Anja
      26 juli, 2017 / 10:00

      Jaha jag såg som sagt inte det inlägget därför frågade jag aha va bra då!

     • dixiwonderland
      Författare
      27 juli, 2017 / 11:31

      Förlåt, jag som är virrepanna och trodde jag hade publicerat inlägget kvällen innan men nu har jag klänningen efter alla dessa veckorna 😀

 2. 25 juli, 2017 / 11:12

  Kul med nytt garn!<3

 3. 25 juli, 2017 / 12:03

  Vad kul att du ska sticka en tröja och jag ser fram emot resultatet! 😀 Kramis

 4. 25 juli, 2017 / 12:40

  Men oh så fint garn verkligen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.