6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Nu kommer jag jobba professionellt som dog walker

Den senaste tiden så har jag mått väldigt dåligt. Jag har som ni vet sökt olika jobb för att få in det sociala i mitt liv men tyvärr så har det inte hänt så mycket på den fronten. Jag älskar att vara min egen chef och bestämma över mina arbetstider men som jag skrivit förut så vet jag aldrig hur mycket jag kommer få i lön. Nu i Januari kommer jag få den bästa lönen som jag någonsin fått sen jag blev egenanställd men ändå ligger jag och gråter. Jag är en social person som behöver få komma ut och träffa människor. Jag mår bara sämre och sämre av att sitta inne i denna lägenheten. Idag när jag var ute med Ronja så kom jag på en idé som jag vet skulle vara perfekt för mig och mitt liv. Det avgörande skulle vara ifall mitt faktureringsföretag skulle godkänna det hela och vet ni? Det gjorde dom!
/
Recently, I have felt very bad. As you know I have been looking for a job beside my social media but sadly nothing has happen. I love being my own boss and decided when I want to work but as I have written before I never know how much money I will make. Now in January I will get my biggest paid since I become self employed three years ago but still I cry myself to bed. I am a very social person and I need to get outside meeting new people. I have just been feeling worse the more I sit here in the apartment. Today when I was out on a walk with Ronja I had an idea that I know will be perfect for me and my life. The only thing that could make this not possible was the company that I send all my invoices from but do you know? They approved!

Från och med nu kommer jag jobba professionellt som dog walker vid sidan av mina sociala medier. På detta sätt kommer jag få komma ut, gå promenader och få in det sociala i mitt liv. Här ovan ser ni mina fyra älsklingar ♥ Bonzo är ju min bäbis, Melker är min sambos pappas hund, Ronja är mammas (som förövrigt är väldigt kär i Melker haha) och senaste tillskottet är lilla Molly som Antonia har köpt. Om ni känner någon här i Trollhättan som behöver hjälp med att ta ut sin hund medan dom är på jobbet så tipsa om mig. Jag har över 20 års erfarenhet av hundar och fakturerar då jag är egenanställd. Maila mig på contact@dixiwonderland.com
/
From now on I will work as a professional dog walker beside my social media. In this way I will get out, go on walks and have a more social life. Here you can see my four darlings ♥ Bonzo is my baby, Melker is my partners dads dog, Ronja is my moms (and she have the biggest crush on Melker haha) and our latest cutie is Molly that Antonia bought. I´m really excited about this so wish me luck.

36 Kommentarer

 1. 20 december, 2017 / 16:49

  Men åh vad roligt, lycka till 😀

 2. 20 december, 2017 / 17:29

  Men vilken bra idé du kom på och jag önskar dig lycka till! 😀 Kramis

 3. 20 december, 2017 / 17:39

  Vilken bra idé!

 4. 20 december, 2017 / 17:54

  Åå perfekt ju!! :)<3

 5. 20 december, 2017 / 18:27

  Vilket bra initiativ, djur är ju verkligen underbara! Himla söta vovvar du har. ^^

  • dixiwonderland
   Författare
   21 december, 2017 / 12:28

   Roligt att kunna hjälpa andra familjer 😀

 6. 20 december, 2017 / 19:21

  Vad roligt att det godkändes 🙂

 7. 20 december, 2017 / 20:43

  Men å så roligt för dig!! Grattis till det 🙂

 8. 20 december, 2017 / 21:38

  Åh vad härligt 😀 Glad för din skull!!

 9. 20 december, 2017 / 22:06

  Åh såå roligt, härligt att du på så sätt får in det sociala!! <3

 10. 20 december, 2017 / 22:49

  Åh varje gång jag går förbi en dog walker tänker jag att det verkar vara ett sånt drömjobb! Så himla mysigt och roligt det verkar vara!☺️

  • dixiwonderland
   Författare
   21 december, 2017 / 12:27

   Njaa alltså det är ju roligt men inte när det är dåligt väder 😛

 11. 21 december, 2017 / 08:19

  Vad kul att vara dogwalker 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   21 december, 2017 / 12:27

   Ja 😀 iaf när det är bra väder xD

 12. 21 december, 2017 / 09:21

  Vilken bra ide! vad roligt!

 13. 21 december, 2017 / 10:37

  Synd att du bor så långt bort annars hade du fått ta hand om min lilla Leidy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.