12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Han är lyckan i mitt liv

Han är lyckan i mitt liv. Varje dag jag får med honom är jag tacksam för. Jag har sen vi fick veta att Bonzo har cancer försökt förbereda mig för den dagen han inte kommer finnas kvar, men hur gör man det? Hur ska man förbereda sig på att förlora någon som man haft vid sin sida i halva ens liv? Hur ska jag ens orka gå upp ur sängen när inte han finns där att säga god morgon till?
/
He is the happiness in my life. I am so thankful for every day that I get together with him. Since we got to know that Bonzo has cancer I have tried to prepare myself for that day when he is not going to be here, but how do you do that? How can I ever prepare myself for loosing somebody that has been by my side half my life? I don´t even understand how I will mange to get up from bed without saying good morning to him.

Jag kan inte ens berätta för er hur många gånger jag bara gråter och gråter över att jag vet att en dag så kommer han inte finnas där hos mig. Det blev en sorglig text till ett par helt fantastiskt glada bilder. Ingen kan missa att min lilla pojk älskar snön och som vi busade. Han fick springa lös medan jag försökte fånga honom på bild. Om han bara kunde förstå hur mycket jag älskar honom ♥
/
I can´t tell you how many times I have been crying and crying over that I know that he will not be with me forever. This was a very sad text to some happy pictures. Nobody can have missed how much my little boy loves the snow. He was running around loose and I was trying to catch him on the camera. If he only knew how much I love him ♥

Dela

42 Kommentarer

 1. 19 december, 2017 / 16:55

  Mitt hjärta går i tusen bitar <33 Bebisen då, han ser ju så lycklig ut <3 Tusen kramar till dig och pussa på honom lite från mig!

  • dixiwonderland
   Författare
   20 december, 2017 / 14:47

   Åhh det värmde i hjärtat ska du veta att du skrev att han ser lycklig ut <3

 2. 19 december, 2017 / 17:08

  Fantastiska bilder på en helt underbar hund! Blir så ledsen när jag läste. Jadu, hur förbereder man sig? Man kan nog inte det. Utan istället försöka göra allt för honom det sista för att göra han glad. Har själv 2 hundar, varav en av dom är mycket gammal och där försöker jag också att ”förbereda” mig på något sett men har insett att det går nog inte. Vi köpte nyligen ett tillskott till familjen i hopp om att det skall bli lättare när dagen kommer.
  Svar: Åh roligt att höra att fler skänker pengar! Åh hajarna det har jag missat!Jag är ju så himla fascinerad av dessa djur!

  • dixiwonderland
   Författare
   20 december, 2017 / 14:46

   Jag hade nog också velat köpa en till hund men Bonzo gillar inte andra hundar och sen vill jag nog inte ge all den uppmärksamheten till en annan hund medan han är här. Fyfan va svårt det är alltså men man får ta till vara på varje dag som man får tillsammans <3

 3. Marie
  19 december, 2017 / 17:55

  Jag lovar dig att han vet hur mycket du älskar honom, det kan ingen undgå ☺️ Sötaste Bonzo. Finns ingen finare hund ❤️

 4. 19 december, 2017 / 18:24

  <3<3<3 🙁 kram. Fantastiska bilder alla fall.

 5. 19 december, 2017 / 18:25

  Helt fantastiska bilder och jag tror han vet att du älskar honom!<3

 6. 19 december, 2017 / 20:27

  Usch att förlora ett djur är något av det värsta som finns.. Njut av varje stund du har med honom, och hoppas han är pigg nog att kämpa på länge <3

 7. 19 december, 2017 / 20:54

  Så himla fin vovve! Kram

 8. 19 december, 2017 / 21:09

  Men så tråkigt. Jag beklagar verkligen.
  För några år sen förlorade vi vår första hund. Man är aldrig förberedd hur mycket man än försöker. Det är jobbigt för det blir ju verkligen en familjemedlem. Man får bara försöka njuta medans man kan..

  • dixiwonderland
   Författare
   20 december, 2017 / 14:34

   Jag beklagar verkligen <3 Ja det får man göra 🙂

 9. 19 december, 2017 / 21:45

  Åååh så underbara bilder <3 Men fy så hemskt att läsa om sjukdomen =,( Det är det värsta med att ha djur, att någon gång förlora dem. Värsta som finns =,( </3

  • dixiwonderland
   Författare
   20 december, 2017 / 14:33

   Det är det verkligen. Jag har aldrig förlorat ett husdjur tidigare så jag vet inte alls hur jag kommer att reagera 🙁

 10. 19 december, 2017 / 22:36

  Men å en sån underbaring! <3 nä tror inte heller det går att förbereda sig.. men det är bra att du tar till vara på varje dag. Kram

 11. 19 december, 2017 / 23:45

  Åh så söt han är alltså! Och så hemskt att behöva ha det i baktanken, men du får ta tillvara på alla dagar han är med dig <3

 12. 19 december, 2017 / 23:58

  Så himla vackert skrivet, fantastiska bilder också! Så hemskt såntdär, det är alltid jobbigt när djur lämnar en, men ännu jobbigare när dom kanske måste lämna tidigare!

  • dixiwonderland
   Författare
   20 december, 2017 / 14:32

   Bonzo är ju gammal men har alltid varit så himla pigg och go. Dock har jag märkt av nu de sista att han inte är lika pigg som innan. Det kan ju vara vädret som påverkar men man blir ju orolig 🙁

 13. 20 december, 2017 / 08:46

  Viiilka fina bilder och viiilken vacker hund!!! Sååå söööt!

 14. 20 december, 2017 / 10:34

  men finaste:(<3

 15. 20 december, 2017 / 10:40

  Men åhh så himla fin!! Vill säga att jag förstår, men det gör jag verkligen inte =( ALLA kramar till dig fining <33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.