0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Nu är det äntligen dags att gå tillbaka till rutinerna

Nu är det äntligen dags att gå tillbaka till rutinerna. Jag tycker det är svårt att behålla mina rutiner när sambon är ledig. Man kan dock inte säga att vi var lediga denna påskhelgen då vi hade saker planerade varje dag. Sambon sa att han aldrig haft ett bättre firande så det känns toppen. Men nu ser jag fram emot att komma tillbaka till mina rutiner.

Mina planer är att dra ut på en lång power walk innan tvättiden startar. Jag har hamnat i en motionsbubbla och jag älskar det. Mår så otroligt mycket bättre av att få träna och nu när våren äntligen är här så känns det så mycket roligare. Jag har planerat tre pass men tråkigt nog ska det bli regn just de dagarna som jag har planerat att träna på. Har jag tur så regnar det inte just de tiderna som jag ska ut. Har alla hundarna denna veckan så då blir det att jag lägger in ett träningspass samtidigt när dom ska ut.

Det händer även saker bakom kulisserna här på bloggen vilket är en av anledningarna varför uppdateringen inte har varit på topp. Det har varit många mail fram och tillbaka i väntan så att vissa saker ska bli klara. Jag hoppas på att få klartecken denna veckan för jag är otålig. Jag är en riktig arbetsmyra och när allt detta är klart så vet jag att bloggen kommer blomma ut precis som vårblommorna. Men nu ska jag äta frukost och sedan göra mig i ordning för dagens power walk.

 

20 Kommentarer

 1. 3 april, 2018 / 10:39

  Vad spännande att du har något pågång och ha en fin dag! 😀 Kramis

 2. 3 april, 2018 / 11:20

  Brukar också bli så att jag helt släpper mina vardagliga rutiner när min pojkvän är ledig, blir väl så att man prioriterar dem då 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   4 april, 2018 / 09:22

   Jag hade inget val då vi hade kalas i 3 dagar haha 😛

 3. 3 april, 2018 / 11:42

  Kul att det händer saker! Ha en bra tisdag!

  • dixiwonderland
   Författare
   4 april, 2018 / 09:21

   Om det går igenom :/ Känns som att det bara är krångel.

 4. 3 april, 2018 / 15:44

  Det är så skönt att komma tillbaka till rutinerna!

 5. 3 april, 2018 / 19:05

  Ohh spännande, nyfiken jag vart då vad det är som är på g =D. ja vart lite trött på kommentarer om att det inte går att kommentera emellanåt, samt att det inte får att besöka mig titt som tätt. Ingen mening att ge nouw fler chanser, de löser ju inte det som strular =D. Man blir mer anonym här på blogg.,se, men ässch då =D Fick förfrågan att börja blogga på loppi, lockande, men orkar inte byta mera nu samt att det gick inte ta bort reklamen

  • dixiwonderland
   Författare
   4 april, 2018 / 09:20

   Ja det blir väldigt veligt med allt hoppande mellan portalerna.

 6. 3 april, 2018 / 20:45

  Powerwalks är underbart 😀 SV hehe då är jag tvärtom, förstår mig inte på de som knappt har bilder på sin tele ;D

 7. 3 april, 2018 / 21:51

  Men åh va spännande! 😀

 8. 3 april, 2018 / 22:22

  Fina fina du! Kram

 9. 4 april, 2018 / 06:57

  Så härligt med lediga dagar tillsammans, förstår att ni njutit! 🙂

 10. 4 april, 2018 / 07:43

  Guuu vad kul det låter!! Och så spännande med allt som är på gång! Håller tummarna för att det blir bra =) Kram <33

  • dixiwonderland
   Författare
   4 april, 2018 / 09:16

   Ja då får du hålla hårt för det känns som att jag bara stöter på motgång 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.