1   17
5   22
0   16
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

November har inte varit en bra jobbmånad för mig


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Sneakers/Ralph Lauren – Leggings/Gina Tricot – Tröja/Liknande här – Kappa/River Island
Armband/Guldfynd by Bianca – Väska/Louis Vuitton

Vilket underbart väder vi haft idag. Jag och Bonzo var ute på en långpromenad för det var så himla mysigt. Just nu håller jag på med tvätten samt planera inför imorgon. Jag hoppas att vi hinner fotografera innan regnet kommer.

November har inte varit en bra jobbmånad för mig. Jag hade ett så bra flyt både September och Oktober så det känns tråkigt att November förmodligen kommer bli sämre. Det är tungt när det blir så här men jag vill ändå passa på att tacka er som klickar och handlar via mina annonslänkar ♥ Jag vill inget annat än att kunna få ut en bra lön varje månad men det är så svårt. Men jag ger mig inte. Vissa månader är bättre än andra men man får bita ihop och göra det bästa av situationen.


What a wonderful weather we had today. I went on a long walk with Bonzo because it was so cozy outside. Right now I´m doing the laundry and planing for tomorrow. I hope we can photograph before the rain comes. 

November has not been a great work month for me. Everything went so great in September and October so it feels really sad that I´m probably will break the pattern this month. It´s heavy but I also want to thank you guys for supporting me but shopping through my links ♥ I just want to get a normal salary every months but it´s hard. But I wont back down. Some months are better then others but you have to do the best with the situation. 

Dela

14 Kommentarer

 1. 15 november, 2017 / 17:47

  Du är jäkligt duktig som krigar vidare fina du!! 🙂 <3

 2. 15 november, 2017 / 18:36

  Du är så duktig på det du gör och såklart är det upp och ner, men du får tänka att det bara är halva november som gått. 🙂 Likaså är det för mig och min försäljning, som jag blir besviken ibland men nu förstår jag ju att sommaren kommer alltid vara bäst nu när jag har fysisk butik, sen är webshopen bäst i november och början på december helt enkelt 🙂 Heja oss och vårt slit! :-*

  • dixiwonderland
   Författare
   16 november, 2017 / 09:51

   Det har du rätt i! Tack för stödet. Skönt att kunna prata med någon som förstår 🙂

 3. Sanna
  15 november, 2017 / 18:57

  Hoppas det vänder i december! Tänker att det säkert finns många julrabatter och tips på kalendrar som du kan ta upp på bloggen! 🙂

  Har en fråga också! Du har ju pratat mycket om att du trivs med att vara egenanställd och att driva eget men du har ju inget bolag? Jag undrar hur det går till, då jag också vill starta eget och funderar på vilka sett som finns! Man måste väl vara registrerad på allabolag.se om man får in pengar på sin blogg?

  • dixiwonderland
   Författare
   16 november, 2017 / 09:50

   Det hoppas jag också 🙂

   Man behöver inte ha ett bolag för att tjäna pengar på sociala medier. De flesta som tjänar pengar på sina bloggar är anställda under olika hemsidor eller plattformar. Jag är egenanställd då jag kände att det passade mig bäst. Jag skapar en faktura via ett företag och så skickar dom ut den till min kund. Dom sköter allt med skatt, moms, påminnelser och inkasso. Det är betydligt billigare än att jag skulle behöva anställa en revisor då min inkomst varierar så mycket som den gör.

   Det finns både för och nackdelar med båda. Startar du ett företag i ditt personnummer så finns risken att du kan gå i personlig konkurs. Men när du arbetar som egenanställd kan du tex inte dra av moms som du kan om du har ett företag. Ska du jobba som frilands då passar det perfekt att vara egenanställd men ska du starta en webshop eller liknande då måste du starta ett företag. Lycka till 🙂

 4. 15 november, 2017 / 22:04

  Du är så himla fin! Älskar din jacka! Kram

 5. 15 november, 2017 / 22:30

  Tråkigt att det går trögt nu 🙁

 6. 15 november, 2017 / 23:30

  ja va skoj grattis
  ja du kan jätte gärna få min snö jag vill inte ha någon alls

  • dixiwonderland
   Författare
   16 november, 2017 / 09:35

   Förstår inte vad det är du gratulerar över?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.