3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Bonzo du får vakna nu, det är frukost.

Klockan är tio på morgonen och Bonzo ska ha frukost. Jag häller upp frukosten i hans skål och går fram till hans säng där jag möts av denna blicken. ”Bonzo du får vakna nu, det är frukost”.
/
It´s 10 am in the morning and Bonzo is gonna have his breakfast. I lay his breakfast in his bowl and talk up to him and he gives me this look. ”Bonzo it´s time to walk up and eat your breakfast”.

Den lurviga lilla körven börjar rulla runt i sin säng. De lurviga benen sträcker han upp i luften för att fortsätta rulla runt. Jag förställer mig att han tänker Kolla på mig mamma! Ser du inte hur söt jag är? Kan jag inte få sova liiite till.
/
This fluffy little sausage starts to roll around in his bed. He takes his furry legs up in the air and continue to roll around. I imagine that he thinks ”Look at me mommy! Can´t you see how cute I am? Can I just sleep a little bit loooonger.”

Han är verkligen världens sötaste ♥
/
He really have the cutest face ever ♥

En halvtimma senare går jag tillbaka. ”Bonzo du får gå upp nu, det är frukost” men jag får samma svar som tidigare. Rullar runt i sängen, visar hela sin fluffiga mage och så sträcker han upp tassarna i luften så att jag kan killa honom i armhålan (han älskar det) för att sedan totalt ignorera vad jag säger och fortsätta sova. Behöver jag ens säga hur mycket jag älskar honom och hans personlighet?
/
30 minutes later I talk back. ”Bonzo you need to get up and eat your breakfast” but I get the same answer as before. He just roll around in his bed. Showing off his fluffy tummy and take his legs high up in the air so that I can scratch him in his armpit (he loves that) and then he just keeps ignoring me and continue to sleep. Do I even need to say how much I love him and his personality?

Dela

16 Kommentarer

 1. 16 november, 2017 / 12:12

  Men åååååh alltså jag dööör så söt!!! Min häst är lite likadan men det är tiiiiidigt på morgonen då han kan ligga ner och sova och man får jaga upp honom. Inte som den där lille lurvtussen som tar en låååång sovmorgon 😉 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   17 november, 2017 / 09:38

   Men hur underbara är inte djur? Blir så varm i hjärtat 😀

 2. 16 november, 2017 / 12:30

  Vilket litet charmtroll. Vad är det för ras?

  • dixiwonderland
   Författare
   17 november, 2017 / 09:37

   Rottweiler, Dobermann, Lhasa apso, Papillon och Pekingese 🙂

 3. 16 november, 2017 / 12:48

  Alltså jag dör så söt!<3

 4. 16 november, 2017 / 12:56

  Men asså jag dör så söt?? en Tröttis!

 5. 16 november, 2017 / 20:39

  alltså sååå söt

 6. 17 november, 2017 / 17:07

  Han kan ju vara världens gulligaste vove!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.