1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Nordicprintstore | Ta 3 betala för 2


Detta inlägget är ett annonssamarbete med nordicprintstore.se

Jag älskar att fånga ögonblick med min kamera. De bästa bilderna är dom som tas utan att personen vet om det. Då fångar man de äkta känslorna. Även fast nästan alla fotograferar idag med sin mobil så blir många väldigt stela när en systemkamera kommer fram. Jag vill verkligen utvecklas i mitt fotograferande och min dröm är att ha hela hemmet fullt med mina egna bilder.

Vintersjö / Kompass / Stjärnhimmel

Det finns ju dom som älskar vackra bilder men som själva inte har kunskapen att ta dom själv. Då är det tur att hemsidor som Nordicprintstore finns. På deras hemsida kan ni hitta helt magiska bilder och jag är säker på att det finns något som tilltalar alla. Perfekt att ge bort i julklapp, speciellt när ni får 3 för 2 under hela December. Många av fotografierna kommer i olika storlekar så att ni kan anpassa efter vad som passar bäst hemma hos er.

Hästar / Järnvägsbro

Dessa två tyckte jag var väldigt fina bredvid varandra då dom har samma ljus och nästan samma redigering. Jag mår alltid bäst när jag är ute i naturen så därför vill jag ha mycket natur på väggarna då det ger mig ett lugn. Något som jag också tycker är ett stort plus med Nordicprintstore är att dom erbjuder gratis frakt och snabba leveranser. Glöm inte nu heller att ni får 3 för 2 under hela December.


Detta inlägget är ett annonssamarbete med nordicprintstore.se

19 Kommentarer

 1. 7 december, 2017 / 16:22

  Det är ju en dröm att ha hemmet fyllt med bilder som man själv har tagit!

 2. 7 december, 2017 / 16:37

  Åh så snygga dom var<3

 3. 7 december, 2017 / 20:06

  Så mycket fina!!

 4. 7 december, 2017 / 20:38

  Galet fina bilder!

 5. 7 december, 2017 / 20:38

  Oj blev fel bloggadress i förra kommentaren.

 6. 7 december, 2017 / 22:51

  Sååå fina posters! Kram

 7. 8 december, 2017 / 00:14

  Så snygga! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.