4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

8 December | Nu öppnar vi lucka 8


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Tröja / Blus / Jacka / Tröja / Tröja / Blus
Nelly – 25% rabatt på juloutfits
Nakd – 20% rabatt på byxor
Yves Rocher – 30% rabatt på hela din beställning med koden XMAS30
Boozt – Upp till 30% rabatt på skor och boots
Lyko – 50% rabatt på Yankee Candles

Igår kväll fick jag feber. Jag frös så himla mycket och även fast jag låg med kläder och två täcken så hjälpte det inte. Klockan 02:20 inatt vaknar jag av att jag brinner. Då var det bara att slänga av sig både täcke och kläder. Sen kunde jag inte somna om för jag hade så himla ont i kroppen. Jag stod i köket och tittade på stormen som har varit igång sen igår kväll. När klockan var 04:40 försökte jag somna om vilket jag tillslut lyckades med till jag vaknade nu strax efter åtta. Jag mår bättre nu men känner mig fortfarande svag. Det värsta är att jag har så mycket att göra idag. Önskar att jag hade kunnat ta ledigt men så blir det inte samt att jag måste ge mig ut i stormen för att ta ut Ronja.


Last night I got a fever. I was so cold that my whole body was shaking. Even though I lay with clothes and two blankets it did not help. At 2:20 am I woke up because I was burning. Then it was just throw off both blankets and clothes. Then I could not sleep because I had so much pain in my body. I stood in the kitchen and watched the storm that has been running late all night. When it was at 4:40 am I tried to sleep and I woke up just now after eight. I feel better now but still weak. The worst thing is that I have so much to do today. Wish I could have taken a day off, but I need to get out in the storm and take out Ronja for a walk at my moms place.

Dela

6 Kommentarer

 1. 8 december, 2017 / 09:38

  Hatar när man sover dåligt!

 2. 8 december, 2017 / 10:18

  Usch vilken jobbig natt du hade och glöm inte att ta hand om dig! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   9 december, 2017 / 10:41

   Ja det var hemsk men mår mycket bättre nu 🙂

 3. 8 december, 2017 / 11:53

  Åh fy vad jobbigt med feber, hoppas du kryar på dig och orkar med allt som ska göras ändå. Nackdelen med att inte kunna ringa sig sjuk när man är egenföretagare och har massor på agendan. 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   9 december, 2017 / 10:41

   Ja då suger det verkligen att vara egenanställd. Som tur var så mådde jag bättre under dagen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.