1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Negativ period när det kommer till pengar

Det känns som att denna helgen var så lång. Jag har varit väldigt seg så det var skönt att vara bortbjuden på middag under Lördagen så att man slapp laga mat. Sov väldigt dåligt natten till Lördagen vilket resulterade i att jag somnade om igår och vaknade HALV TOLV! Jag trodde det var ett skämt när jag kollade klockan. För många är det kanske normalt att sova ut på helgerna men jag går upp senast halv nio oavsett vad det är för dag.

Sen insåg jag igår att jag är i en väldigt negativ period när det kommer till pengar. Jag är en av de 40.000 personerna som inte fick sina skattepengar förra veckan som vart utlovat. Ingen big deal egentligen då jag bara ska spara pengarna, men samtidigt irriterande. Sen har jag kontaktat flera personer angående att betala in pengar till mig och fått så otrevliga svar tillbaka. Jag har köpt med mig saker men aldrig fått tillbaka pengarna för det. Och igår vägrade en gubbe betala frakten för sin vinst på Tradera så det slutade med att det inte blev någon affär… Förhoppningsvis får jag mina skattepengar denna veckan och gubben på Tradera är blockad för all framtid.

Denna morgon började med att jag bokade biljetter till Kort, glad och tacksam som är Pernilla Wahlgrens show. Jag gillar Pernilla så mycket och har endast hört positiva ord angående showen så därför blev jag överlycklig när jag såg att dom kommer komma till Trollhättan i November. Ska bli så himla roligt att gå och se den tillsammans med min mamma. Har ni sett showen eller har ni biljetter till kommande föreställningar? Om ni har sett den vad tyckte ni?

24 Kommentarer

 1. 9 april, 2018 / 10:34

  Nej vad irriterande!! Hoppas skattepengarna kommer snart :/

 2. 9 april, 2018 / 11:28

  Va kul att du ska se den! Hoppas den är bra!

 3. 9 april, 2018 / 11:29

  Nej vad tråkigt och hoppas att du får dina pengar snart! Kramis

 4. 9 april, 2018 / 11:36

  Haha, jag är nog lite som du. Kan absolut inte sova för länge på helgerna, känns som att hela dagen är förstörd då 😉

 5. 9 april, 2018 / 12:33

  Men vilken gubbe, vilka surgubbar du möter, 😁

 6. 9 april, 2018 / 15:49

  Men vad irriterande att han inte ens ville betala frakten på något han ändå skulle köpa och man blir så ledsen när man ställer upp med att lånar ut pengar och så får man bara otrevligt bemötande :/

  • dixiwonderland
   Författare
   10 april, 2018 / 09:40

   Han var helt loco. Påstod att jag ljög för att jag inte ville byta fraktaktör men som Tradera sa, har du skrivit i annonsen att du skickar med Postnord då är det de som gäller om ni inte kommer överens om annat. Han sa att jag var korkad som inte fattade något men känner att det är han som är korkad om han inte fattar att 45 kronor i frakt inte är med kollinummer.

 7. 9 april, 2018 / 15:49

  Men gud vad segt med sådana personer…… Hur svårt ska det vara att betala och göra rätt för sig?

 8. 9 april, 2018 / 17:07

  Jag går också alltid upp halv nio, vilken dag det än är.

 9. 9 april, 2018 / 19:51

  så fin dukning! å vad tråkigt med otrevliga svar 🙁 Men så kul med Pernillas show jag skulle också vilja se den 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   10 april, 2018 / 09:37

   Dom har släppt nya datum så in och kolla ifall det finns i din stad 😀

 10. 10 april, 2018 / 06:57

  Så jobbigt med skattepengarna!

  • dixiwonderland
   Författare
   10 april, 2018 / 09:35

   Ja 🙁 Riktigt irriterande! Speciellt när jag deklarerade första dagen innan klockan 10:00.

 11. 10 april, 2018 / 08:03

  Men åh! Jag har hört att den ska vara så bra!! Hoppas verkligen att den är det med =) STOR kram hjärtat <33

 12. 10 april, 2018 / 15:12

  Åh den vill jag så gärna se, har hört från flera att den ska vara jättebra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.