3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Naturlig lyx från Grevinnans rum

Naturlig lyx från Grevinnans rum

Förra veckan så beställde jag hem ny tvål från världens bästa Grevinnans rum. När vi var hos Karl Fredrik på Eklaholm så köpte vi med oss tvål. Tyvärr så var den tvålen inte alls bra och det var då jag insåg hur mycket jag älskar tvålen som Grevinnans rum säljer. Deras tvål är ekologisk och produceras i Sverige. Och som att inte det vore nog så är deras tvålar så otroligt fina och doftar helt magiskt.

Naturlig lyx från Grevinnans rum

Jag blev genuint så himla glad när jag fick hem dessa. Vem hade trott att man kunde bli så glad över tvål? Men helt plötsligt så blev det väldigt roligt att tvätta händerna. Just nu så får man även med en jultvål så länge lagret räcker. Den är inte lika fin som de andra två jag beställde. Men den doftar så otroligt gott!

Naturlig lyx från Grevinnans rum
Naturlig lyx från Grevinnans rum

Jag är inne i en inspirationsdipp för tillfället. Det syns tydligt på min instagram då jag inte har uppdaterat den sen nyår. Vi lever väldigt isolerat. Förr var jag ute och åt minst en gång i veckan och nu går vi nästan aldrig ut och äter. Vi besöker endast butiker när vi behöver handla något nödvändigt men annars så är vi bara hemma. Jag tror det är därför som jag fokuserar så mycket på mina växtkonton. Där sker det förändringar dagligen och det finns något att uppdatera.

Och ska jag vara ärlig så älskar jag att leva isolerat. Så länge jag har min sambo, nya tv, våra 45000 streamingtjänster, växter och internet så hade jag lätt kunnat leva så här utan att träffa någon annan. Men det är naturligtvis inte bra för inspirationen. Om det inte händer något i ens liv vad ska man då skriva om? Visst skriver jag om mina jobb men jag kan verkligen sakna att skriva om händelser som jag upplever. Tyvärr känns det som att det kommer ta lång tid innan vi ens är i närheten av något normalt. Men jag längtar dit.

Dela

4 Kommentarer

  1. 17 januari, 2022 / 13:30

    Så härligt med vardagslyx! Tack för att du tipsar.

    Svar: Tack så mycket för att du tog dig tid att läsa och kommentar första delen av min årsresumé för år 2021. Nu finns de två sista delarna publicerad i bloggen.

    Kram

  2. 17 januari, 2022 / 21:56

    Ja nog längtar man dit allt och som du säger, nog klarar man sig hemma, men man längtar ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.