0   26
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

20 års jubileum för Tulpanens dag

Reklam för mitt företag Vackrabuketter.se
20 års jubileum för Tulpanens dag

20 års jubileum för Tulpanens dag

Idag är det Tulpanens dag. Jag hade hoppats att beställningarna skulle ha trillat in men tyvärr så har det inte blivit en enda beställning än så länge på det nya året. Jag deppar dock inte ihop för det. Lite tråkigt är det men förhoppningsvis så kan jag se tillbaka på denna dagen nästa år och le för då trillar det in fler beställningar än vad jag hade kunnat drömma om. Man måste våga drömma och tro på det man gör.

Är du intresserad av att beställa en vacker blombukett så besök Vackra Buketter eller kontakta mig på info@vackrabuketter.se

20 års jubileum för Tulpanens dag

Jag har fortfarande några inköp som jag måste göra. Jag behöver odlingsplattor att ställa alla sticklingarna på. Men jag tänkte se om jag kan hitta något betydligt billigare. De flesta odlingsplattorna kostar flera hundra kronor och jag skulle aldrig betala så mycket för plast. Men vissa har tipsat om skounderställ. Det viktigast är att kanten är tillräckligt hög.

Sen behöver jag köpa pallkragar och snigel effekt. Det är små kulor som man kastar ut i trädgården som mördarsniglarna äter och sedan dör av. Det som är så bra med snigel effekt är att det är helt naturligt och det skadar inga andra djur. Så skulle tex fåglar eller igelkottar äta det så skadas dom inte av det. Förra året fick jag lära mig den hårda vägen hur mycket skada mördarsniglar gör i trädgården. Visste ni att en mördarsnigel lägger ca 400 ägg? Det är helt sjukt mycket! Därför måste jag ut med snigel effekt tidigt så att årets sniglar inte hinner lägga ägg.

Jag längtar så mycket till våren!

Vill bara börja så alla mina blommor. Men innan det är dags för att så alla blommor så väntar Alla hjärtans dag. Den dagen på året som man säljer flest röda rosor. Blir spännande att se om jag kommer få några beställningar för Alla hjärtans dag buketter. Jag hoppas det i alla fall och att vissa vågar testa något annat än röda rosor. Finns så otroligt många vackra buketter.

12 Kommentarer

 1. 15 januari, 2022 / 15:53

  älskar tulpaner, har vita på köksbordet just nu 😀 önskar dock att de var från vackra buketter såklart 😉

 2. 15 januari, 2022 / 15:59

  Njuter också av tulpanerna idag!! <3 kram!!

 3. 16 januari, 2022 / 12:15

  Men sjuuukt att de lägger så många ägg, hade ingen aning om det :O

  • dixiwonderland
   Författare
   17 januari, 2022 / 11:42

   Jaa eller hur?! Känns ju omöjligt att få dö på alla men jag ska försöka i år 🤣

 4. 16 januari, 2022 / 19:45

  Kämpa på! Jag är inne på min andra bukett med tulpaner för i år 🙂 De är ju så fina!

 5. 17 januari, 2022 / 13:08

  Fin bukett! 😊 Jag älskar tulpaner och har en bukett med mörklila nu. De är så vårigt och fint! 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.