1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

När vi var på väg hem så såg jag de första vårblommorna


Detta inlägget är i annonssamarbete med Euroflorist.se

Igår tittade solen och då fick man verkligen vårkänslor. När vi var på väg hem så såg jag de första vårblommorna som hade vågat slå ut sina blad. Som jag längtar efter att få plocka fram mina klänningar och dansa runt bland alla blommorna. Jag som aldrig har tyckt om sommaren tidigare men förra året så blommade jag verkligen ut och jag insåg vilken magi man kan skapa tillsammans med naturen.

Jag blir så glad över att många av er delar min kärlek till blommor. Därför vill jag passa på att påminna er om att rabattkoden DIXIEWONDER12 ger er 12% rabatt på valfri blombukett. Koden fungerar veckan ut och som jag nämnt tidigare så brukar dom bara ha 10% rabatt. I vår familj så har vi tre kalas bara denna månaden så perfekt att skicka iväg en bukett eller unna sig själv. Nu har dom fått in jätte fina vårbuketter som jag starkt kan rekommendera.

I sommar ska jag och Anne-Marie besöka botaniska trädgården i Göteborg. Jag brukar alltid besöka Trädgårdsföreningen då det är så vackert där med alla rosorna men det ska bli väldigt roligt att besöka botaniska trädgården och se vad dom har att erbjuda. Jag tror man kan få riktigt fina bilder där så länge man har turen att inte ha direkt solljus. Jag hatar att fotografera i solljus utan vill helst ha lite moln på himlen. Jag upplever att många detaljer försvinner när man fotograferar i direkt solljus. Glöm nu inte av rabattkoden.


Detta inlägget är i annonssamarbete med Euroflorist.se

12 Kommentarer

 1. 15 mars, 2018 / 10:21

  Vad underbart att du såg vårblommor och ha en fin dag! 😀 Kramis

 2. 15 mars, 2018 / 10:37

  Älskar blommor. Längtar tills första blommorna börjar komma upp i trädgården. Fast först måste ju dom ca 40 cm snö bort. Hoppas det går fort nu..

  • dixiwonderland
   Författare
   16 mars, 2018 / 08:30

   Vi har ingen snö kvar nu, bara en massa is men jag håller tummarna för er 😀

 3. 15 mars, 2018 / 11:53

  Botaniska trädgårdar kan vara det finaste som finns!

  • dixiwonderland
   Författare
   16 mars, 2018 / 08:30

   Ska bli riktigt kul om denna lever upp till förväntningarna 😀

 4. 15 mars, 2018 / 14:21

  Åh, så vackra blommor! Blommor är ju verkligen ett underbart vårtecken! ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.