När man hittar de mest perfekta soffbordet

Fåtölj Lounge / Soffbord Cube / Köksmaskin Grafit / Cross Soffbord / Skärbräda Acacia / Oak ljuslykta / Essence Rödvin / Soffbord Forrest

När man hittar de mest perfekta soffbordet och så har man ingen plats! Som jag uppfattar det via bilderna på hemsidan så är soffbordet gjort på återvunnet material. Vilket är ett stort plus naturligtvis. Drömmen är att ha ett köksbord i samma stil som detta soffbordet. Det är även nedsatt i pris så är ni sugna, slå till. Tycker att den gröna soffan var riktigt snygg. Kan tänka mig att den även hade varit väldigt fin i en mörkblå färg.

Ni minns kanske detta inlägget som jag publicerade nu i veckan?

Pratade om att kanske köpa en lampa att ha vid skrivbordet. Men nu efter att ha sett den fina ljuslyktan så funderar jag på om man kanske skulle ha köpt en sån istället? Den är väldigt enkel men jag tycker den var så himla fin. Kan vara väldigt mysigt på hösten och vintern att istället för att få belysning från en lampa att få det från ett ljus istället. Jag får helt enkelt fortsätta att fundera på det.

Mugg 4-pack / Kuddfodral / Kuddfodral / Skålset 4-pack / Kuddfodral / Kuddfodral / Bordstablett i jute / Kuddfodral / Kuddfodral

Blev helt kär i den bordstabletten/duken. Den hade verkligen passat in så bra här hemma. Sen tyckte jag att skålarna och muggarna var så himla söta. En väldigt fin frukostservis. Kuddarna går lite åt det lantliga hållet. Inget som vi skulle ha här hemma men har man en sommarstuga så hade dessa passat in perfekt.

”Med det snygga soffbordet i återvunnet material, en mysig soffa och dessa kuddarna så kan man inte gå fel”

Jag tycker det är så fint när man matchar nytt och gammalt. Dessutom känns det som att det har blivit allt mer populärt att besöka loppisar. Jag planerar att besöka lite olika second hand butiker i jakt på fina dekorationer här hemma. Och på tal om hemma. Det går inte att förklara hur hemma vår lägenhet känns nu tack vare de nya möblerna och alla växterna. Lägenheten känns så levande och jag har noterat att när jag vloggar så finns det nästan alltid en växt i bakgrunden som lyser upp. Älskar det!

Dela

22 Kommentarer

 1. 6 april, 2019 / 12:26

  Blev kär i de där kuddarna! De hade varit så gulliga i min soffa!

 2. 6 april, 2019 / 15:38

  Så mycket fint och härligt att du trivs så bra hemma nu! 😍

 3. 6 april, 2019 / 17:40

  Och jag måste säga att jag älskar glasen! Är på jakt efter snygga vinglas. Gillar Eva Solo men de är ju så dyra…

  • dixiwonderland
   Författare
   7 april, 2019 / 09:13

   Går kanske att hitta en rabattkod? 🙂

 4. 7 april, 2019 / 00:26

  visst är det så härligt att drömma sej bort om allt man önskar .
  ja vill ha en ny ljusgrå soffa men inte maken men ja fortsätter drömma 😀
  ja gula blomor lite till påsk

 5. 7 april, 2019 / 07:03

  Det är ju verkligen så irriterande när det blir så! Har en klocka jag är fullkomligt förälskad i, men det finns verkligen ingen plats i lägenheten. Eller någon plats för den receptboks-väggen jag också vill ha. Som jag längtar efter att ha något stort att inreda, haha! Kram finaste <3

 6. 7 april, 2019 / 09:00

  Supersöta kuddfodral! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.