3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Något som jag tror att många fotografer kan känna igen sig i


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Blommig / Blommig / Prickig / Blommig

Jag minns att jag förra året var riktigt besviken på sommarkläderna som kom in. Hittade ingenting som jag tyckte om men det känns som att det kommer bli annorlunda denna sommaren. Redan nu har det börjat trilla in så otroligt fina plagg och jag vill ha allt! För att inte impulsköpa en massa plagg brukar jag tänka på vad jag redan har hemma som går att styla med plagget som jag vill köpa. Man brukar säga att man ska ha minst tre saker hemma som ska fungera innan man slår till.

 

Mönstrad / Spets / Spets / Spets

Något som jag tror att många fotografer kan känna igen sig i är att man ofta köper kläder för att använda under en fotografering. Klänning nummer två i denna raden hade varit perfekt att fotografera i en björkskog medan klänningarna till höger hade varit så fina att fotografera vid ett magnolia träd. Jag tror det är en arbetsskada som jag har men naturligtvis skulle jag också använda klänningen. Men denna klänningen köpte jag enbart för att kunna fotografera i och jag har aldrig ångrat det.

Blå / Mönstrad / Vit / Rosa

Dessa klänningarna är perfekta för att användas under en typisk fotografering med mig. Jag har blivit så brutalt förälskad i den vita klänningen att jag förmodligen kommer att beställa hem den. Älskar att dom har valt att styla den med ett par coolare sandaler för att det inte ska bli för gulligt. Jag själv skulle nog beskriva min stil på sommaren som sockervadd. Man kan inte få en sötare stil än min haha. När jag var yngre så levde jag för kläder som knappt täckte min kropp. Klänningarna var så tajta, korta och urringade att det nästan borde ha varit olagligt haha. Men jag har märkt att desto äldre jag blivit desto längre har klänningarna blivit, jag kan fortfarande ha väldigt urringat men inte för att vara sexig utan för att få en sensuell känsla.

20 Kommentarer

 1. 15 april, 2018 / 11:54

  Jättefina klänningar och i år finns det verkligen mycket fint! 😀 Kramis

 2. 15 april, 2018 / 12:38

  Så många underbara klänningar! 🙂

 3. 15 april, 2018 / 12:46

  Så många fina klänningar! Är också noga med att köpa plagg som jag vet kommer till användning annars känns det så meningslöst..

  • dixiwonderland
   Författare
   16 april, 2018 / 11:12

   Jag skulle kunna köpa kläder endast för att fotografera i dom men då ska det vara kläder som man vill fotografera i år efter år 😛

 4. 15 april, 2018 / 12:56

  Mycket snyggt, jag blir galet köpsugen!

 5. 15 april, 2018 / 22:42

  Så himla fina klänningar! Kram

 6. 16 april, 2018 / 00:25

  Hahaha jag tänker likadant kring inredning och produkter!! 😉 Alltså något som jag vet kommer bli så snyggt på en fotografering, det vill jag ha, för att jag vet hur jag skulle style:a det till fotot! Yrkesskada! 😉

 7. 16 april, 2018 / 07:04

  Så otroligt mycket snyggt!

 8. 16 april, 2018 / 08:05

  Jag förstår att det är svårt att se bortom sitt jobb som fotograf, det märker man bara som ”vanlig” bloggare att jag vill köpa typ citronträd, cupcakes, fruktdrinkar bara för att ha i förgrunden/bakgrunden ;D

 9. 16 april, 2018 / 09:29

  Hahaha! Känner verkligen igen mig! Kanske inte i fotograf-delen, men hur man ser någon ha på si något och tänka att den där outfiten blir perfekt då. Så använder man den enda endaste gång, haha! Snacka och slöseri egentligen, haha! Kram <33

  • dixiwonderland
   Författare
   16 april, 2018 / 11:08

   Slöseri skulle jag inte säga, beror ju på hur mycket man använder bilderna 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.