3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Något som jag har drömt om i flera år


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Playsuit / Playsuit / Sandaler / Väska / Väska / Klänning

Något som jag har drömt om i flera år är att kunna köpa precis vad jag vill när jag vill. Jag som många andra har en budget att leva efter varje månad men tänk om man fick 10.000 kronor att shoppa för, vilken dröm! Denna sommaren har det kommit in så himla mycket fint och jag vill mest bara gråta då jag måste prioritera det jag köper. Modet just nu påminner mycket om hur man klädde flickor förr. Det är mycket volanger och spets vilket passar mig perfekt. Jag älskar kläder med detaljer och det får mer än gärna kännas lantligt.

Klänning / Väska / Klänning / Väska / Klänning / Väska

Även fast jag älskar allt som har med volanger, spets och bohemiska inslag så kan det ibland vara kul att styla sin outfit lite coolare. Nu när sneakers är så himla populärt så tycker jag det är super skönt att jag kan dra på mig ett par till en söt blommig klänning utan att någon reagerar. Jag älskar att gå i kilklackar men vi har inte det bästa underlaget då det finns kullersten inne i stan. Men förutom skor så gör väskor en enorm skillnad på en outfit. Nu i år är det väldigt populärt med väskor gjorda på strån som tex denna. Jag personligen tycker det är super sött men det blir lite för mycket för min smak. Jag kan dock säga att det kommer bli ett väskköp för mig även detta året. Jag brukar köpa en väska per år men trodde inte att det skulle bli av då jag inte riktigt fattat tycke för någon tills nu. Vilken det är kommer jag dock hålla hemligt tills den är köpt.

18 Kommentarer

 1. 16 maj, 2018 / 10:36

  Vad mycket fint och jag skulle också vilja kunna shoppa vad jag vill! 😀 Kramis

 2. 16 maj, 2018 / 10:39

  åh men alltså 10 000 kr för shopping hade jag absolut inte sagt nej till!

 3. 16 maj, 2018 / 11:18

  Åh vilka fina playsuits 😀

 4. 16 maj, 2018 / 12:03

  Ja jag älskar också volanger och spets 😀

 5. 16 maj, 2018 / 12:50

  Ska bli kul att få se vilken väska du har valt sen 😀 Drömmen vore definitivt en högre budget till roliga köp och inte att det mesta hamnar i boende kostnader 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   17 maj, 2018 / 11:15

   Ja visst hade det varit så. Men samtidigt så tar man mer hand om sakerna som man köper (iaf jag) och man älskar dom nog lite mer just för att man har behövt prioritera och spara 🙂

 6. 16 maj, 2018 / 13:35

  Älskar också att det numera är snyggt och inne att ha sneakers till klänning! Underbart för fötterna 🙂

  sv: Haha, det var faktiskt en fotograf i skogen samtidigt som oss och skulle fota vitsippor. Han hörde och såg hur vi kämpade med hundarna som INTE ville sitta still samtidigt och sa till slut ”det är mycket enklare att bara fotografera blommorna, dom går inte någonstans!” haha :’D

 7. 16 maj, 2018 / 13:53

  Jag kör mer än gärna nätt klänning med sneakers till 😀 Jag trivs tyvärr inte i klackar längre, det var som att jag GLÖMDE hur man gick i dem, och ballerina/loafers/sandaletter har jag ännu inte hittat ett enda par som jag inte får skavsår av. Så det är sneakers och sådana sandaler som är i birkenstockmodellen (fast har inga äkta) som jag klär mig i typ ENDAST ;D

 8. 16 maj, 2018 / 19:49

  så snyggt, älskar blått nu mera, för att matcha med Theodor hahah 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.