3   1
0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32

Morphe 35 x big primpin artistry palette

Reklamlänkar för Kicks.se
Morphe 35 x big primpin artistry palette
Morphe 35 x big primpin artistry palette

Smink har alltid varit något som jag tycker är väldigt roligt. Men det var länge sedan som jag unnade mig något. Så i Januari så beställde jag hem denna sminkpaletten från Morphe. Det var min första beställning från Morphe men förmodligen inte min sista. Paletten heter Morphe 35 x big primpin artistry palette och innehåller hela 35 olika färger.

Då jag älskar allt som går i bruna nyanser så blev denna sminkpaletten självklar för mig. Den innehåller 17 skimriga färger och 18 matta färger. Perfekt för mig som älskar skimmer men som också har börjat gilla mer matta färger. Nyanserna börjar väldigt ljust men går åt det mörkare hållet. Vilket gör att man kan skapa en neutral look och en lite mer dramatisk.

Tyvärr så verkar paletten vara slutsåld hos Kicks för tillfället men 350 Supernatural Glow är väldigt lik i färgerna och även 35F Fall Into Fabulous som jag måste säga att jag älskar!

Jag tänkte även att det kunde vara kul för er att se hur paletten ser ut när man använder den. Valde att göra två olika looks för att visa palettens bredd. Den första looken så använde jag flera av de ljusa färgerna. Upplever att pigmenten är bra och att det var enkelt att få fram en intressant look utan att alla färgerna smälte in i varandra.

Morphe 35 x big primpin artistry palette
Morphe 35 x big primpin artistry palette

Den andra sminkningen som jag gjorde var mer dramatisk. Här använde jag flera av bronsfärgerna och jag måste säga att pigmenten på dessa är helt amazing. Redan vid första applicering så satte sig skuggorna. Och då ska jag även tillägga att jag för tillfället är fruktansvärt torr hy. Naturligtvis använde jag primer under som alltid men jag tycker det var imponerande hur starka pigmenten var och hur bra de arbetade tots att min hy är så torr för tillfället.

Jag är jätte nöjd över resultatet med denna paletten. Oavsett om jag använde ljusa eller mörka, skimriga eller matta färger så nådde de mina förväntningar. Skuggorna satt hela dagen och det blev inga fula veck eller att de bleknade efter några timmar. Väldigt tråkigt att paletten är slutsåld men Morphe har en massa fina paletter till riktigt bra priser så jag rekommenderar att ni ger dom en chans.

Morphe 35 x big primpin artistry palette

8 Kommentarer

 1. Lisa
  5 februari, 2022 / 08:06

  Vill se en youtube-video när du använder den här!

  • dixiwonderland
   Författare
   5 februari, 2022 / 11:01

   Va kul, det kan vi fixa 😉 Jag måste bara få tillbaka min hy igen. Den är så torr just nu att jag flagnar 🙁

 2. 5 februari, 2022 / 09:24

  åh wow! sminkar mig alltid bara i de färgerna, förutom en ljus jag brukar sätta också, annars hade den varit heeeelt perfekt för mig 😀

 3. Maria
  5 februari, 2022 / 10:18

  Jättefint! Önskar ibland att jag hade bruna ögon, finns så mycket fina färger att använda då. Jag har jätteljusa, blå ögon och tycker det är svårt att veta vad som passar. Sällan jag använder ögonskugga öht då jag tycker det är svårt att få till det bra 😓

  • dixiwonderland
   Författare
   5 februari, 2022 / 11:00

   Din ögonfärg ska verkligen inte begränsa vilka färger du använder på ögonskuggan. Jag har faktiskt aldrig ens funderat över vad som passar 😅 Jag har bara tagit de färgerna som jag tycker om och det borde du också göra 😀 Har du ljusblå ögon så kan du göra helt otroliga sminkningar som verkligen får dina ögon att lysa! Bruna ögon är fruktansvärt tråkigt tycker jag. Man får aldrig en intensiv blick jämfört med ljusblå ögon eller gröna. Jag tycker inte att du ska låta din ögonfärg stoppa dig från att använda de färgerna som du tycker om. Ett tips kan vara att börja med ljusa färger, mer pastell och gärna matta. Då blir inte sminkningen lika dramatisk som när man använder mörkare färger och skimmer. Sen rekommenderar jag att söka på Youtube. Där finns det MASSOR av tutorials och du kan säkert hitta en video med titeln ”What eyeshoadow should I use for my eyecolor”. Men personligen så tycker jag att du ska göra som jag och använda de färgerna som du tycker är fina 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.