1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Mitt nyår är räddat

Efter att ha haft en liten paus är det dags för mig att börja jobba igen.
Laddaren till min laptop gick sönder så jag var utan dator i några dagar vilket gjort att jag inte kunnat göra videos. Sen som att det inte räckte så ramlade jag ur sängen och lyckades dra ner hela datorn i golvet… Sen förlorade vi min sambos morfar och då fanns det inte mycket ork till att jobba. Jag är naturligtvis fortfarande väldigt ledsen men jag känner att jag mår bättre nu efter några dagars paus.

I allt detta så glömde jag helt av att vi ska ut och fira nyår med våra vänner. Så dagen efter Julafton inser jag att jag har ingenting att ha på mig. Jag spenderade hela dagen med att leta klänningar och lyckades hitta en. Var dock livrädd för att den inte skulle hinna fram i tid men igår fick jag sms att den kommit så idag åkte vi till Göteborg för att hämta ut den. Åt lunch på Vapiano och tittade lite i butikerna.


After a small break it´s time for me to start working again.
The charger to my computer broke so I didn´t have a computer for some days so that´s why I have not been posting any videos. And like that was not enough I fell from our bed and took the computer down with me… And when we lost my partners grandpa I didn´t have the strength to work. I´m still very sad but I feel okey now after some days off. 

In all of this I totally forgot that we are going to celebrate New Years Eve with our friend. The day after Christmas I realize that I have nothing to wear. I spend the whole day looking for dresses and luckily I found one. But I was so scared that it would not come in time but yesterday I got a text letting me know that I could pick it up so today we went to Gothenburg to get it. We had lunch at Vapiano and looked in some of the stores.

14 Kommentarer

 1. 29 december, 2016 / 22:27

  Tur att klänningen hann komma! Gud vilka fina blommor 🙂 Sv: Nej jag ver inte i Göteborg idag, aldrig vart där faktiskt, bara ”åkt igenom” men aldrig gått runt där. Läskigt att du såg tjejer som var så lika mig! Det är ju inget bra tecken om man ser sin dubbelgångare dock, det betyder ju otur 😮

  • dixiwonderland
   Författare
   30 december, 2016 / 10:08

   Jasså? Det hade jag ingen aning om men galet sjukt att det inte var du för det var verkligen dig på pricken 😀

 2. 29 december, 2016 / 22:36

  Vilka härliga bilder 🙂 Blommorna är så vackra! Kram

 3. 30 december, 2016 / 08:43

  Skönt att du mår bättre, det är verkligen viktigt med pauser ibland! Får man se klänningen? 😀
  sv: Ja verkligen! Vill ha allt 😛

  • dixiwonderland
   Författare
   30 december, 2016 / 10:07

   Klänningen får du se i mitt nyårs inlägg 😀

 4. 30 december, 2016 / 08:56

  Härligt att din klänning komm i tid 🙂

 5. 30 december, 2016 / 09:22

  Kan vara skönt med paus ibland för att få ny inspo och vad roligt att klänningen hann komma =D, så fint med alla blommor

  • dixiwonderland
   Författare
   30 december, 2016 / 10:06

   Ja jag var så rädd att den inte skulle hinna fram i tid eller att den inte skulle passa men som tur var så blev det perfekt 🙂

 6. 30 december, 2016 / 15:39

  Så kul att ni ska fira flera ihop 😀 Jag själv har inga planer, det blir nog bara jag och Erik 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   31 december, 2016 / 10:38

   Det blir nog mysigt det också 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.